četvrtak, 30. kolovoza 2012.

Tjedan u slikama: Zar je već jesen?

Nekako sam svoj rođendan uvijek uzimala kao onaj zadnji dan ljeta. Doduše, kada sam bila mala 26.08. je bio danju ugodno topao, a navečer prohladan. Danas je situacija drugačija i nerijetke paklene vrućine me tjeraju da još manje volim rođendan.


Naime, ja mrzim rođendane. Svoje, tuđe, bilo čije... Nemam ništa protiv darivanja, dapače, ali svi ti tulumi (koji su s godinama sve rjeđi, hvala bogu) u meni iz nekog razloga izazivaju nelagodu. S druge strane, rođendanske kave su mi mnogo draže.

Da, možete pretpostaviti da je ovaj tjedan obilježio moj rođendan. Najveći broj poklona je bio u kešu, s tim da mi je dragi kupio komad odjeće po izboru. Na kraju sam novu omiljenu haljinu pronašla u Orsayu za 250 kn.


I normalna slika je dostupna klikom na link...

Kako je ljeto na izmaku sve rjeđe koristim svoj Jil Sander Sun, šmrc... Jedna kolegica mi je rekla da čim uđem u njen ured sve miriši na ljeto i plažu, a za to je zaslužan baš ovaj parfem koji sam dobila od najboljeg brata na svijetu. Uskoro će završiti na dnu ladice, zajedno s Krakenom.


A na more će me podsjećati Šime (pruge) i Mate (bez pruga) – suvenir s Hvara koji mi je za rođendan poklonila moja Someday Maybe Svekrva V.


Zato je na velika vrata ušao Maybelline lak za nokte Forever strong u nijansi Passionate red (opet hvala bratu) i Bubač ogrlica.


Trenutno na noktima imam Anny Moonlight (ruke) i Catrice Devil Wears Red (noge). Anny je toliko bolji od Catricea koji usprkos svojoj tamnoći (postoji li ta riječ) i dalje izgleda streaky. Čitam knjigu Vještica i kiša neke litvanske autorice kojoj ime ne znam ni pretipkati tako da se nemojte ljutiti. Inače to mi je treći put da je čitam i jedan od razloga zašto volim imati knjige doma... uvijek im se iznova možeš vratiti.


I tumblr blog koji me oduševio, tj dva komada istih. Jedan se zove Reasons to be fit. Sada svakog dana postaju inspirativne "statuse"... I mogu vam reći da zbilja djeluju, jer nakon pauze za godišnji odmor Jillian je bila teža no ikad. Moji omiljeni:


I moj osobni – to kill the big girl inside of me i because it hurts so good

Drugi je Gameofclothes i posvećen je onome što bi nosile curke iz Game of Thronesa... Me likey... Pustit ću vas da klikate sami...

I nešto što je definitivno obilježilo tjedan... Tom & Jerry. Dečko i ja smo krepavali od smijeha gledajući neke epizode na Boomerangu. O bože, zaboravila sam kako su dobri.Uživajte u tjednu...

by Doriana

3 komentara:

Anonimno kaže...

i like it :)

Snow kaže...

Super ti je ogrlica sa bubom,muhom,sta li je vec :-) Volim bube na nakidu,uzivo ni najmanje :-)
Imam krasan i lud prsten sa skarabejom samo nazalost ogroman mi je i u njega mogu ugurati barem dva moja prsta :-( Mozda ipak jednog dana dovoljno oteknem da ga mogu nositi :-D

doriana gray kaže...

Čekaj da ostaneš trudna... navodno se tad otiče :P

Objavi komentar

Pokreće Blogger.