petak, 31. kolovoza 2012.

Swatches: Illamasqua Liquid Metal - Stoic & Resolute

Krećem lagano sa swatchanjem najnovijih Illamasquinih divotica u mom posjedu. Krenimo s tekućim metalima. :) Stoic (lijevo) i Resolute (desno)


 Stoic


 Resolute


Po swatchu vidite da je Resolute daleko podatniji za nanošenje. Stoic se dosta nejednako nanosi, mjestimično je u debljim naslagama iako sam ga nanosila na jednak način kao i Resolute - kistom za korektor.

Za Resolute mogu odmah reći da ću ga koristiti i kao ruž, i kao rumenilo, a možda čak i kao sjenilo (iako sumnjam da će dugo izdržati na mojim masnim kapcima). Za Stoic nisam tako sigurna što ću s njim, kad sam naručivala planirala sam ih koristiti kao linere, ali im je tekstura daleko masnija no što je potrebno za liner. Vjerojatno će mi biti podloga za Violate Sheer Lipgloss koji je, kao što samo ime kaže, dosta lagan. :DZa što bi vi koristili tekuće metale?
3 komentara:

Voodoo Blonde kaže...

omg Stoic je zbilja prekrasan. ja sam ga isprobala jednom na kapcima dok sam bila u dućanu, genijalno izgleda no ne bih ga kupila jer ne nosim često takve boje na kapcima (za ovo bi trebao neki brutalni smokey eyes). inače bih ga u tankom sloju nosila navečer kao ruž ili podloga za ruž. kao eyeliner bi bio idealan, no ako kažeš da si probala i ne paše onda ništa :/

anamy007 kaže...

boje izgledaju divno, al bojim s eda to nije za moju masnu kozu... i meni je palo na pamet prvo kao linere al vjerujem ti na rijec. Btw koje vene :D

chmi kaže...

vene sam tek poslije skužila, iskočiše mi na zapešću od silnog svočanja :D

Objavi komentar

Pokreće Blogger.