subota, 28. srpnja 2012.

Shopping post, again


Bila sam nedavno na Westgate late night shoppingu, ali jednostavno nisam stigla složiti suvisli post sve do sada. Ljudi je bilo malo i bio je gušt browsati po trgovinama. Sniženja su bila relativno ok, iako ja očekujem da bi cijene trebale još ići dolje.
Odmah sam u post ubacila i usputne ulove po trgovinama u zadnja 2 tjedna, da bude sve na jednom mjestu. :D

Pa krenimo redom što sam ulovila:

Na slici gore je gornji dio badića 29kn, remen 19kn, tri rajfa u kompletu 9kn; sve Tally Weijl. Vijenac s cvjetićima za glavu 25kn New Look.

 Ann Christine, obje majice po 19kn.


 H&M tunikohaljine po 70kn. Suknja je iz New Looka i bila je oko 100kn (izgubila sam račun).

Orsay narančasta haljina (koju ću naravno obojiti u crno :zubo:) 90kn i prugasta majica 50kn. Ann Christine plava siledžica i crna majica za po doma po 19kn.

New Look, 30kn.


Eto, tako ja ubijam vrijeme kruzajući po rasprodajama, kavama i tu i tamo kojem kratkom izletu jerbo ove godine ne idem na more.Kako vi provodite dane?

3 komentara:

josipa24 kaže...

Ove odlične crvenkaste cipelice 30 kn u New Looku?! Kad sam ja bila njih nije bilo! :( Baš sam se vratila iz grada i nisam baš oduševljana sniženjima u mom gradu. Neke super stvari sam našla u Takku ali naravno da mi je tamo sve preveliko! S veličina je prevelika za mene a XS nemaju!! Grrrr!Zašto Osijek nije bliže!! :( Ugl, ni ja ne idem na more! :'(

chmi kaže...

Bila su samo 2 para po 30kn (u Zgu) i dobro sam nekoliko puta provjerila jer je cijena stvarno smiješna. Bilo je i nekih crvenih s kvazipluto đonom ali su one bile oko 90kn. U Takku na dječjem odjelu ima predobrih majica, ja si baš kupila 4 komada najvećih (14-15 godina) po 20kn s nekim monstrumčićima, ugurat ću se u njih makar crknula. :D

anamy007 kaže...

avidjaju mi se cipele i narancasta haljina

Objavi komentar

Pokreće Blogger.