petak, 6. srpnja 2012.

Proizvodi trena

Za razliku od subančerica nisam baš cura od eksperimenata, pa kada nađem nešto što mi se sviđa onda se toga grčevito držim što duže mogu. Iz tog razloga, iako se ovaj post zove proizvodi trena, isto bi se tako mogao zvati i proizvodi godine ili "kolkoćeihbiti" :))


Prvi na listi je Clarinsova piling pasta koja se razmaže po licu, ostavi da se sasuši, a onda zguli kružnim pokretima. Najbolji piling EVAR, a i jednostavan za korištenje jer ga uvijek nosim pod tuš.

Do njega je Clarinsov mat fluid koji je izvrstan za ove vruće ljetne dane. Lagan je i brzo se upija, a make up na njega sjeda bez problema.

Zara Cream mi je jedan od ljetnih favorita još od prošle godine. Lagan, čist, nenametljiv miris kao stvoren je za ljetne vrućine.

Maybelline maskare su bez pretjerivanja apsolutni vrh među maskarama, a Falsies maskara neobične četkice nije me razočarala. Ako ja ovako plava i jadnotrepavičasta nakon nje imam duge, crne, uvijene trepavice ne znam tko nebi imao.

Ako se vratimo na početak gdje govorim da se proizvoda držim dok postoje, ovo Revlon LE Pretty in Peony rumenilo je čisti dokaz tomu. Prvi primjerak kupila sam davne... 2008, potrošila i cvilila za njim do sada. Kad su mi ga subančerice iskopale za ročkas. Koji je bio u ožujku. A ja sam već dotakla pan :sigh:

Na noktima nikad ne koristim ništa u boji, pa je OPIć Tickle my France-y sasvim logičan odabir svima koji me znaju. Trenutno je i na nogama, a zamijenit će ga eventualno Got the Blues for Red :)

Posljednji na listi je The Body Shopov Passion Fruits lip butter. Kremast, mirisan i hranjiv - ništa drugo od ćubamazalice ne tražim <3

Uz ovu kozmetiku jako volim i ovu divnu tetu -


i ledeni Ness od vanilije (ironično je što se puno bolje otapa u hladnoj vodi ili mlijeku nogo toploj!)


Što vi trenutno slušate, gledate, mažete po sebi...? :))4 komentara:

Babushka kaže...

Krasno je sve! :) Sada si me jako zainteresirala za ovaj zarin parfemić. I debeli potpisu na ovo za Maybellineove maskare. Uvijek kad probam malo eksperimentirati s drugim brendovima, samo se razočaram i vratim Maybellineu. Ness <3 (iako više volim ajriš).

Anonimno kaže...

i mene si zainteresirala za zarin parfemić :)
kod nas u Garden mallu ima štandić s kozmetikom i za nekih 35 kn sam kupila Flormar pretty maskaru i začudila se koliko je super :)
postala sam ovisna o Zlaja mlijeku za tijelo :)

Lendoxia kaže...

lajkam tetu i ja :) a sto se tice proizvoda, pa ne mogu rec bas da sam uvijek vjerna istim stvarima volim malo i probavat razne stvari jer nikad ne znas gdje ce sto dobro iskrsnut

Anonimno kaže...

I mene zanima parfem:) Jel ima kod nas za kupiti i gdje? Također, ako Buncherice imaju kakvu ideju o poklonima za friško diplomirane-molim post:D Ovaj parfem mi se čini dobar poklon i po opisu odgovara osobi za koju bi bio, ali ako ne nađem nemam uopće ideje.

Objavi komentar

Pokreće Blogger.