srijeda, 11. srpnja 2012.

Neke nove serije..


U zadnje vrijeme sve što gledam mi je završilo sa prikazivanjem pa sam se nevoljko odlučila na neke nove serije, koje su na kraju ispale ok. Standardno gledam pretty little liars koje me i dalje živciraju, a napokon sam nastavila sa True blood tamo gdje sam stala.


Još jedna serija Jennifer Love Hewitt, poznate nam iz Šaptačice duhovima. Mila Riley (Jennifer) se nađe u problemu kada ju muž ostavi jer ih guše dugovi sa svih strana, pa ostavi nju i djecu -.-
Ona ne nalazi posao, ali sreće staru poznanicu koja je puna para, pa ju ova ubaci u svoj "salon za masažu".
I tako Riley doslovno d**a ku**c cijeli dan :D sa puno drame između. Trešasto treši, ali eto pogledam kada mi je dosadno..

 

Revenge

Ako imate Fox life, sigurno ste vidjeli najavu za ovu seriju. Amanda se vraća u grad sa drugim identitetom i došla je osvetiti svoga oca, kojeg su uništili Graysoni. Opaka je i sa puno planova, ali uvijek se nešto pojavi što ju može zaribati. Jučer sam baš dovršila 1. sezonu, zanimljiva mi je, preporučam.
Hvala Maji na preporuci :)


Što vi gledate kada nema ništa za gledati? :D

Broj komentara: 5:

Pepeljuga s' Juga kaže...

White Collar i Covert Affairs :) Pocelo danas :)

FunnyBunny kaže...

Real Housewives of bilogdje lol To je ono što gledam u pauzama od učenja. Kad sam gledala prvu epizodu, mislila sam da je to najveće smeće ikad. Ali, navukla sam se s vremenom... Počela sam gledati Good Christian Bitches ali mi nije nešto. Od boljih serija - Walking Dead i Breaking Bad :) Walking Dead - najbolja serija ikad :)

Maja Pčelica kaže...

Once upon a time i GCB isto idu na Foxlife i odlične su :-)))
Posebno GCB http://www.youtube.com/watch?v=j6TvQeOWOl0

Jelsy007 kaže...

Underbelly i planiram Once upon a time :)

anonimna čitateljka blogova kaže...

Ja čekam nove sezone mojih omiljenih serija Californication i New Girl, na koju sam se navukla jer sam videla preporuku ovde na blogu, i pogledala sam celu sezonu za dan i po, i sad nemam šta više da gledam..meni je dobra i Cougar Town, a pogledala sam i dve epizode one nove serije sa Charlie Sheenom, ali njega baš nešto i ne volim, a i serija mi previše liči na Dva i po čoveka, pa ne znam baš.....

Objavi komentar

Pokreće Blogger.