nedjelja, 22. srpnja 2012.

Lush - emotional brilliance

Sigurno ste kod nekih blogera već pročitali da je Lush lansirao svoju liniju dekorativne kozmetike, no ona je i više od toga. U četvrtak mi je bila čast prisustvovati ovom predstavljanju i tu smo vidjeli jedan inovativan i kreativan pristup biranju boja za sebe.

Na kolu se nalaze stakalca raznih boja te se kolo zavrti. Trebate izabrati prve tri boje koje vam privuku pogled. Sve boje imaju vrlo zanimljive nazive iz kojih, prema redosljedu biranja, možete saznati koja je vaša najjača snaga i slabost, druga je ono što vaša podsvijest treba, a treća boja koju izaberete nosi naziv vašeg talenta :)

U kolekciji se nalaze tekući ruževi koji se mogu koristiti i na obrazima, tekući tuševi za oči te kremasta sjenila. Boje su vrlo raznolike i sigurna sam da svatko za sebe može naći i mnogo više nego tri :D
Proizvodi se nalaze u staklenim bočicama, te sadrže 5gr. proizvoda, a cijena im je 174kn.ja sam dobila ove 3 bojice


Snaga(ruž), osjećaj sigurnosti(tuš) i motivvacija(tuš), no motivacija nije stigla u pošiljci,t ako da sam dobila drugi plavi tuš, odgovornost.

Za sada sam probala ljubičasti tuš za oči i ruž, za sada sam vrlo zadovoljna, no recenzija će uskoro, kada malo bolje istestiram proizvode.

Uz ove proizvode, Lush je predstavio i Dobra za oči- maskaru (maskara i za one sa najosjetljivijim očima, 132kn), transparentni puder za lice (135kn), tonirane podloge, Osjećati se mlađe (highligter) i Karizma, mješavina za topli sjaj.

Foto: Lush, a zadnja moja.

Kako vam se sviđaju ove Lush novosti? :)


Broj komentara: 5:

Iva kaže...

Stvarno mislim da je to samo još jedan trik za natjerati ljude da kupe, i da je sve to malo preskupo. Pogledat ću kad se vratim u Zg kako to izgleda, ali mislim da ću Lush dekorativu preskočiti.

Mia kaže...

Sviđaju mi se, ali cijene su previsoke, bez obzira na zanimljiv koncept i činjenicu da je sve organsko, tako da sigurno neću kupiti. Šteta!

Iva B. aka NotSoVainy kaže...

Svakako zanimljiva priča i boje mi se sviđaju, a da je preskupo - je.

Ana kaže...

Ja sam oduševljena trajnošću ruža - doslovno je neobrisiv :). I može se koristiti kao rumenilo. I definitivno se isplati :)

Manon kaže...

Cijene su im ajme meni...tuš mi se sviđa...bilo kako bilo, preskačem.

Objavi komentar

Pokreće Blogger.