nedjelja, 8. srpnja 2012.

Fat & Furious: vježbanje na vrućini


Nego, jel vam vruće?

Meni jest. To je jedan od razloga zašto mi ljeto nije omiljeno doba godine: sav se usaftaš, ne znaš što obući u ured, gladan si, a ne možeš jesti... a vježbanje?

Moram se pohvaliti da sam vježbala čak i na onih brutalnih +36 ili koliko je već bilo. I nije bilo većih problema. Je- vruće je, posebno ako nemate klimu, ali izdržat ćete.


Najbolje je vježbati rano ujutro – manje su vrućine, ima manje nakupljenog toplog zraka u prostoriji i neće vas razbuditi pred spavanje.

Druga opcija je večer – nešto popularnija, ali i "toplija".

Treća stvar – skinite višak odjeće – ja vježbam u sportskom grudnjaku i atletskim hlačicama.

Zatim – uvijek imajte vode pri ruci! Uvijek! Par gutljaja vas može spasiti, vjerujte mi!

Peta stvar – pauze. Iako tijekom normalnog vremena mogu raditi cijeli trening u komadu, sad radim stanku od oko pola minute između svakog kruga (dakle, tri pauze po BR treningu). Uzmem gutljaj vode i dođem k sebi jer kad soba gleda na zapad, lako padnete u nesvijest dok vježbate popodne.

Uz sve ovo, pazite na unos soli u organizam i općenito zdravu prehranu. Vježbajte u tenisicama da ne ozlijedite zglobove i ne gubite nadu, jer kile idu dolje lakše nego što mislite :)


By Doriana
Gif 1
Gif 2

3 komentara:

WildChild kaže...

bome nije lako družiti se s jillian po ovim vrućinama (pogotovo kad imaš sobu na katu) al da se preživit :D

Iva kaže...

Ja sam na 7. danu 30DS. Umirem, ali ne dam se. Vježbam najčešće navečer oko 10 jer učim od negdje 6 ujutro do podne, pa opet od 4 do 9 i tek onda uhvatim vremena za Jillian. :D

anamy007 kaže...

dodjite u Mostar gdje su temeperature preko 40 iz dana u dan pa kad se varite kuci bit ce vam divno :)

Objavi komentar

Pokreće Blogger.