utorak, 3. srpnja 2012.

Beauty review: Syoss Beauty Elixir Absolute Oil


Syoss Beauty Elixir Absolute Oil koristim otprilike pola godine. Proizvod ima 100ml i još nisam došla do polovice. Cijena mu je oko 50-ak kuna (ne sjećam se, stvarno sam ga davno kupila). S obzirom na cijenu i mililitražu, ovaj je proizvod među jeftinijima.

Moja kosa je duga, gusta i valovita. Farbam je otprilike svaka dva mjeseca, a postranične pramenove blajham i farbam svaki mjesec. Upravo zbog ovih tretmana mi je potreban proizvod koji će mi pomoći pri raščešljavanju, ali i kod ispucalih vrhova.

Do sada sam koristila svakojake kristale i ulja, uglavnom kupljene u lokalnom frizerskom salonu, ali nikad nisam u potpunosti bila zadovoljna s kupljenim. Od kad sam nabavila Syoss, kosa mi je daleko podatnija i lakše se raščešljava. Za vrhove ne mogu ništa tvrditi, raspucani su mi, ali s obzirom da idem jednom godišnje na šišanje mislim da je situacija pod kontrolom.

Definitivno preporučujem ovo ulje, ima ugodan miris, lako se nanosi, brzo se upija i dovoljan je samo jedan stisak pumpice za kosu moje dužine i gustoće.

Što vi koristite protiv ispucalih vrhova? 

4 komentara:

njinja_666 kaže...

ja koristim od avona serum za suhe vrhove i obozavam ga. nije mi masna kosa od njega a pomaze. al trazim i neka druga ulja ili serume da probam al sta god nadem zamasti mi vrhove ko da kosu nisam ni prala :(

Niki (http://niki-veki.blogspot.com)

Marinica kaže...

Avonov serum mi je super, ali ga ne koristim jako često jer nemam toliko potrebu za tim. Super mi miriši i bude kosa jako mekana nakon njega :)

anamy007 kaže...

Isto Avonov serum

Nanethiel kaže...

ja koristim dva baleina seruma/ulja, jedan za vrhove a drugi za kovrčavu kosu koji stavljam cijelom dužinom kose, i zajedno super funkcioniraju =)

Objavi komentar

Pokreće Blogger.