utorak, 31. srpnja 2012.

Beauty review: Sephora rounded crease brush 13

Svi već znamo da se Sephora kod nas zatvara. Trenutno imaju rasprodaju određenih artikala, među kojima je i dio asortimana kistova. Prošli smo tjedan Girly, Dee i ja otišle pogledati što je točno na sniženju. Posebno smo bile zainteresirane za palete, no nažalost, sve palete nisu jednako snižene, a one na koje smo bacile oko su već bile rasprodane. Utješile smo se svaka s jednim ružem, koje ćemo recenzirati u zajedničkom postu, a ja sam pronašla i zadnji rounded crease brush kod blagajne.

Rounded crease brush je napravljen od prirodne dlake koja je čvrsta, ali ujedno i fino obrađena tako da ne grebe dok mrljate kistom po kapku. Cijena mu je bila 49kn i moram priznati da se isplatio u potpunosti. U kolekciji imam nekoliko crease kistova, no ni jedan nije toliko ugodan i precizan u isto vrijeme.Kist mi se učinio poznatim pa sam malo prokopala po starim kistovima i pronašla isti takav kupljen prije par godina na forumu. Sad se točno ne sjećam u kakvom mi je stanju došao, ali znam da ga nisam koristila za crease već za blendanje pa pretpostavljam da već onda nije imao "zašiljen" vrh. Sad me živo interesira hoće li i ovaj novi kist poprimiti oblik kao i stari. Bilo bi mi jako žao jer stvarno dobro obavlja svoj posao.

Pogledajte sami razliku:Kako vi održavate svoje kistove? S čim ih perete? Kako ih sušite?
Broj komentara: 5:

Little Happy Heaven kaže...

ja ih operem samponom i one za blendanje ostavim par min u regeneratoru. Saperem vodom i stavim na rucnik da se posuse. I to je sva logika. :)
niki (http://niki-veki.blogspot.com)

Nanethiel kaže...

imam ga, i hoće, bit će ti kao i ovaj drugi nakon mjesec-dva svakodnevnog korištenja =P al mi je i dalje savršen i za crease i za blendanje =)

chmi kaže...

kmu :(

Marinica kaže...

Perem ih običnim tekućim sapunom i malo toplijom vodom i dobro isperem i stavim da se suše naopako :)

mirna kaže...

Probaj ovo:
http://www.youtube.com/watch?v=T1xoKKWnBX0&feature=plcp

Ne morate koristiti fancy brush guardove :D

Objavi komentar

Pokreće Blogger.