ponedjeljak, 9. srpnja 2012.

Beauty review - Daiso maska za liceNakon pročitanih recenzija na forumu odlučila sam naručiti ovu masku jer imam problema s T zonom i crnim napastima.

Maska se proizvodi u Koreji za japansku tvrtku Daiso, a kako se točno zove pojma nemam jer kukija ne razumijem što piše na pakiranju (osim engleskog dijela s uputama).Moje iskustvo:

  • fino se nanosi, mala količina je dostatna za cijelo lice
  • kad smo kod cijelog lica - ako ste dlakavi, pobogu, nemojte nanositi na cijelu facu jer ćete umrijeti pri skidanju maske (poučena tim groznim iskustvom iz prve ruke, sada nanosim masku samo na T zonu)
  • maska je nakon 15 minuta suha i relativno se lako skida (ovisno o dlakavosti, naravno)
  • nakon maske pore su vidljivo manje i čišće - nema onakav efekt kao na reklami da izvlači cijele mitesere van, ali nije loša (zapravo, nisam je još probala nakon parenja lica, možda će tada imati bolji učinak)

Konačna ocjena: 
  • svakako treba isprobati, vjerujem da ću je kupiti još koji put


 S čime se vi borite protiv crnih napasti po faci?Broj komentara: 5:

dostoievskaia kaže...

ja sam pocupala dio obrve skidajuci masku.

anamy007 kaže...

parenje i istiskanje....

Lastavitza kaže...

Mene je mnogo svrbio nos nakon korištenja, mnogo iritira, a učinak mi i nije neki - nikad više.

Voodoo Blonde kaže...

koristim od TheFaceShopa Black EX masku od gline i odlična mi je! svakako ne očisti sve pore i izvuče svu gamad vani, ali mislim da niti jedan flaster to ne radi 100%, tako da sam s ovom više nego zadovoljna. lice nakon nje mi je tako čisto i zdravo, kao da kaže "hvala e majke ti" nakon nje :)

Anonimno kaže...

voodoo a di je zbavis?i kolko dode?

Objavi komentar

Pokreće Blogger.