nedjelja, 22. srpnja 2012.

Batman: Dark Knight Rises


Za početak ću reći da mi je Batman najdraži strip junak (bio i ostao), ali da mi je Nolan visoko na listi najomraženijih redatelja, pa je tako kod mene posljednji serijal o Batmanu izazvao poprilično podvojene emocije. Jednostavno ne volim Nolana jer se previše trudi impresionirati gledatelja kojekakvim zavjerama, umjesto da pusti radnju da učini svoje.


Dakle, uoči filma nisam bila posebno euforična, jer sam očekivala kvalitetan blockbuster. Za razliku od svog dragog koji samo što se nije pretvorio u Batmana.

Ja sam se više palila na Balea... Baleeeeeee... oženjen je „našom“ (Sandra Sibi Blažević iz Bosne, tako da imam šanse, dođi maco da ti pitu napravim).

Uglavnom – evo plakat.


Evo i jedan od trailera, za slučaj da ste živjeli u jami.Pa prijeđimo na film. Osam godina nakon Jokera, Gotham je happy little place under the sun. Kriminal je sveden na minimum, a Bruce Wayne se povukao u osamu, pušta bradu i navodno nokte. Idiličnu atmosferu prekida Bane – kriminalac kojeg nitko ne shvaća ozbiljno u gradu u kojem je sve ok, a trebali bi, jer mislim, čim ga pogledate jasno vam je da tip nije normalan. Banea glumi Tom Hardy i kad ga vidim u normalnom izdanju, ne vjerujem da se radi o istoj osobi. Btw. Bane ima masku, pa glumi samo očima.Bale je u ulozi Batmana standardno dobar (izuzmemo li naglo produbljivanje glasa) i standardno seksi u ulozi Brucea Waynea.


Bale...

Bale...

Bale...

I would do him anytime!

Catwoman iz ovog filma je skroz drugačija od one iz Burtonovih, tako da se teško mogu usporediti. Anne je odradila dobar posao, iako je moj frend primijetio, da joj fali malo više fatalnosti. :shoe fetish mode on: U svakoj sceni ima jako dobre štikle :shoe fetish mode off, S/M mode on: i oprave... mrnjauuuuuu :S/M mode off:U filmu je i Marion Cotillard, koju osobno jako volim. I koja je strahovito šarmantna. Ona mi je girl crush, pa sam skroz subjektivna.

Spojler

Glumi i Joseph Gordon-Levitt, tako da skoro imamo kompletan cast Nolanova Inceptiona. Fali Leonardo DiCaprio za kojeg se šuškalo da bi mogao glumiti negativca (samo kojeg?). Meni je draža varijanta s Phillipom Seymourom Hoffmanom kao Pingvinom (i inače mi je on jedan od glumačkih fejvoritsa). I Josicu bi anytime, sucker sam za baby faceove.

I za kraj...

Ja nakon filma


Jeste li gledali zadnjeg Batmana? Ako niste, kad ćete?

by Doriana

Gifovi: Oprah, mali svemirac, napaljenuša, Bane, Batman i ekipa, Dodatna Marion, moje emocije

Broj komentara: 6:

Kontrol and Vanity Blog kaže...

Nisam još, stiže tek 26.-og u Sarajevo :kmeeee: Totalno se slažem u vezi Christiana, jedan od rijetkih smeđokosih i smeđookih koji se smjestio na moju hot celebrity listu :) I za Marion, o moj Bože, kako mi je ta žena savršena *_* I cipele... Ako su sve kao one na Catwoman plakatu, bit će drool momenata u kinu (samo da me ljudi ne počnu čudno gledati). A da ne spominjem Cilliana..... ;)

Doriana Gray kaže...

I kod nas dolazi tek idući vikend, ovo je bila premijera :)

Kontrol and Vanity Blog kaže...

Eh, pa, u Sa je i premijera 26.-og. Jebem im taj sistem. Ni pretpremijere nema.

Anonimno kaže...

joooj obožavam marion :)
a anne mi je slatka i uopće ne mogu je u taj film smjestiti pa me živo zanima kako je odglumila...

Maja Pčelica kaže...

Ja sutra gledam i skroz sam nabrijana! :-))) Samo da ne očekujem previše pa dobim figu, ko sa Prometejem, btw. totalni promašaj od filma...

petra kaže...

Prvo sam mislila ici 26.7., a onda sam se spakirala i došla u Zagreb 21-og :D Najbolja odluka u mom životu! Film mi je famozan, volim i prva dva dijela, nemam problema s Nolanom uopće, cast je savršen, Anne me ugodno iznenadila, Bale je prizgodan, soundtrack fantastičan.
Ugl, novi Batman mi je postao najdraži film uopće <3

Objavi komentar

Pokreće Blogger.