subota, 16. lipnja 2012.

Torta Monte


Ovu tortu bi moja sestra nazvala "fuck off" torta :D To su joj sve torte i kolači koji imaju više od 2 sloja i kojima bolje kažeš fuck off nego da ih kreneš raditi :D 
A ova torta ima čak 7 različitih slojeva! O daaa, a takav joj je i okus :klopa: Radila sam ju dragom za rođendan i tražila sam neku koja na prvi pogled izgleda fiiino, jer budimo realni, puno kolača uopće ne izgleda fino (iako to nekada zna biti gadna varka :D). Odluka je pala na ovu, trebalo mi je 2 i pol sata i stvarno nije komplicirana iako tako izgleda. Recept je odličan, super opisan i svaki sloj mi je ispao savršeno :hvalite me usta moja: :D Samo sam jednu sitnicu promijenila - kekse sam lagano natopila u mlijeko da ne budu pretvrdi. 

Neću prepisivati cijeli recept jer je podugačak pa evo link sa coolinarike :) U nastavku vas prepuštam uživanju u slikama. Tek nakon zadnjeg sloja sam se sjetila da nisam slikala postupak :o :o ali bitnije je ono što ispadne na kraju ;) 

Kalup za tortu je vrhom pun :D Vanjska strana nakon odvajanja kalupa:Iiiiiiii zadnji sloj je tu :))
Dobar tek svima koji se odluče napraviti ovu tortu! :))

Broj komentara: 5:

anamy007 kaže...

u i ja ovu u zadnje vrijeme pravim, samo u mom receptu nema ovog sloja keksa.... savrsenstvo od torte...

Fashion Disorder kaže...

mljacić! <3

petra kaže...

Probala sam ju, jako je fina :mljac:

Marinica kaže...

Ja je radim samo s keksom, zatim sa bijelom pa tamnom kremom i super sam zadovoljna, jako fini kolač :) Ova vaša izgleda vrlo moćna :)

Unknown kaže...

Ajme predobro zvuči (a i izgleda) - MLJAC :o
:))

Objavi komentar

Pokreće Blogger.