ponedjeljak, 4. lipnja 2012.

Tjedan u slikama – važno je zvati se Chanel

Dakle, cijela blogosfera tipka samo o tome – barem oni koji su bili pozvani. U Zagrebu se otvorio Chanelov mirisni  butik, a svečanom događaju sam prisustvovala i ja. S obzirom da nisam imala svoj fotić, pogledajte slike kod drugih, jer ovdje tipkam svoje dojmove o dobivenom parfemu i cijelom iskustvu.

Dakle, sama trgovina je vizualna perverzija. Jako volim kuću Chanel, još tamo negdje prije negoli mi je seminar na temu te modne kuće osigurao prvi posao. Moje cure s bloga su mi za zadnji rođendan kupile monografiju o Chanel simbolima, a brat knjigu o mom omiljenom Jerseyu. Nakon ovog eventa nazvala sam frendicu i rekla: „Svi su oni super, ali samo je jedan Chanel“.


Cijeli prostor okuplja svu Chanelovu simboliku: od lavova do kameja, tvid, crnog i zlatnog. Very Rou Cambon indeed.

U trgovini se mogu dobiti besplatne konzultacije za odabir idealnog mirisa. Cijela procedura je jako zanimljiva, ali kod  mene je uspjeh bio polovičan. Preporučena su mi dva parfema koja sam imala, dva koja mi nisu kliknula i jedan koji me djelomice osvojio.  Kao uspomenu smo dobili Chanel Beige iz Les Exclusives, miris koji je meni ponuđen kao „rezerva“ tj. kao šesti u nizu i koji mi je na prvu bio ok, na drugu meh, a sada se ponovno tražim s njim, jer je zapravo sve samo ne moj tip parfema. Beige, dug je put pred nama i bolje ti je da klikneš inače letiš mojoj mami :D Btw, zanimljivo mi je kako su svim blogerima pogodili svih pet parfema, a meni i dvjema ženama koje su bile samnom nisu. Koje li slučajnosti! :zvjera uokolo:Od drugih stvari tu je bila bezglava jurnjava po peti dio Got-a. Jer je četvrti dio bio dosadan i više nade sam polagala u peti. Team Stannis & Davos!

Prebrojala sam crvene ruževe... neki će morati u smeće.Prilažem i swatch. Ne, nemam ih dovoljno.


Kako ste vi proveli tjedan?

Broj komentara: 8:

Voodoo Blonde kaže...

nemoj bacati NYX Electru, baš je divna. ja sam počela prosljeđivati stvari a rijeđe bacati (osim ako nisu totalni šit koji ne zaslužuje nikoga) jer većinu stvari koja mi postane MEH taknem jednom-dvaput.
meni je Chanel oduvijek bio nezanimljiv - ne zato jer je preluksuzan za moj ukus i "bolje da ne gledam jer ču poludit" nego mi stvarno nikad nisu privukli niti jednim proizvodom ili kampanjom. Chanel 5. mi jako smrdi, mama ga ima i prejak mi je parfem. doduše, našla sam jedan dobar za dečka (parfem) - Allure Homme - bude ga dobio JEDNOM hehe. meni su zanimljiviji YSL npr.
ja sam vikend (srećom ne tjedan za sad) provela polu radno,polu odmarajuće, nadam se da će ovaj tjedan biti više dinamike.

Doriana Gray kaže...

Electra mi se jedino ne sviđa jer je previše kremasta i razlijeva mi se po usnama :(

ivuschka kaže...

elektra je najsavršenija crvena ikad!

Voodoo Blonde kaže...

dobro da, i meni su ti Round ruževi prekremasti, ali šteta jer je lijepe boje. jesi računala možda da ga otkidaš i uguraš u posudicu, te koristiš kao kremasto rumenilo? :)

Doriana Gray kaže...

Ne volim kremasta rumenila :/

petra kaže...

I ja sam ovaj tjedan u knjiznici uzela oba peta dijela GoT-a, radujem se citanju. Nisam luda za Stannisom, ali Davosa, Aryu, Joraha Mormonta i Jona obožavam svim srcem <3
Sto se tice Chanela, samo sam snjofala njihov famozni No.5, ali me se nije pretjerano dojmio, nekako mi je to vise miris za zene u srednjim godinama :/

Trendy White kaže...

Meni su pogodili 2/5 parfema ;)

Doriana Gray kaže...

Ajde super, barem nisam jedina :D

Objavi komentar

Pokreće Blogger.