četvrtak, 7. lipnja 2012.

Recenzija filma: Diktator

Jučer smo se opet skupiti nas četvero i zaputili u kino. Jako sam se veselila Diktatoru, pogotovo nakon radnog dana i slobodnog dana preda mnom.


Ranije sam pogledala vrlo kratki trailer koji mi je zapravo bio bezveze jer ništa nije pokazao, no prošli tjedan su pustili dužu verziju koja me je nabrijala na film, ali kasnije mi je pokvario sve.

Sashu Baron Cohena volim još od kada je bio Ali G, a uživala sam i u Boratu, dok u Bruni nešto manje.

trailer (ako ne volite da vam se previše otkriva, nemojte pogledati)


Dakle, Cohen glumi Aladeena, diktatora, predsjednika Wadiye, koji je vlast preuzeo sa 7 godina. Dobitnik je 14 medalja na olimpijskim igrama Wadiye, najbolji je glumac u državi, etc. Neponovoljiv lik :D Radi nuklearno oružje, ali obavezno mora biti špičasto, inače će mu se ostali prijatelji smijati :D I tako, UN mu ozbiljno zaprijeti ako se ne pojavi u NY i obrati se UN-u. E, tu onda sve polazi po krivu. Ne želim vam spojlati pa ću tu stati.

Cohen mi je odličan u ovoj ulozi, iako mi je film uvelike pokvario trailer kojeg sam pogledala -.- jer po meni, otkriva previše stvari. Glavna glumica uz Cohena je Anna Faris, čiji lik je meni sam po sebi urnebesan, ali ona mi se u toj ulozi nije baš nešto.

Preporučam film, sigurno ćete se nasmijati, mi smo urlali u nekim dijelovima :D

Jeste ga pogledali? Kakvi su vaši dojmovi, što vas je najviše nasmijalo? :D


4 komentara:

Iva kaže...

Meni Cohen jednostavno nije smiješan. Ali G mi je bio bezveze, Borat dosadan do bola, Bruno još i više. Njegov humor mi ne paše, tako da ću preskočiti Diktatora :)

anonimna čitateljka blogova kaže...

po mom ukusu možda previše vulgaran humor, ali dobro, on je takav, tako da mi se film svideo, posebno deo u helihopteru :D i ono "i thougt you're a boy" hhahaha :D i mi smo plakali kod pojedinih scena :D

Lastavitza kaže...

Na Boratu sam nekoliko puta morala pauzirati da umrem od smijeha, tako da ću i diktatora vjerovatno pogledati u nekoj kućnoj atmosferi :D

Marsovka kaže...

Ja sam se toliko radovala Diktatoru, došla, pogledala, pitala zar je već prošlo sat i po (što bi inače trebalo kao biti dobro, al u ovom slučaju sam imala osjećaj da je film završio prije nego što je počeo) i rekla meh. Nasmijala sam se samo na Hairy Potter, ono ostalo mi je bilo isforsirano, prevulgarno, isfurano itd... Razočarenje.

Objavi komentar

Pokreće Blogger.