subota, 9. lipnja 2012.

Pizdarijice iz Kik-a

U srijedu sam imala malo više vremena na raspolaganju nego inače pa sam s frendicom otišla obići Takko i Kik, čisto da ubijemo vrijeme i da nam guzice vide puta. 
U Takku sam se suzdržavala, iako sam vidjela fenomenalne crne pamučne dimije <3. 
Kik se nalazi odmah do Takka pa smo, nebud lijene, otišle i tamo malo pogledati. Radi se o trgovini s low budget ponudom. Naravno, imaju hrpu raznoraznih pizdarijica, odjeće, kućnih potrepština itd, a kako sam trenutno zatrpala ormar robom, pažnju sam usmjerila na tričarije. 


Naprosto su me oduševile Homerove šalice (ima i zdjelica) po 17.90kn. Coca-cola metalna kutijica (17.90kn) u koju su se trenutno smjestili Detrivore pigići jer im ovaj mali ladičar nije dostatan (11.90kn). Ladičar sam proslijedila mami za naušnice jer mu nisam mogla naći drugu primjenu.


Jeste li bile u Kik-u?
4 komentara:

FunnyBunny kaže...

Kik - meka za pizdarije :) Ne mogu vjerovati da mi je ladičar promaknuo! Što sam do sada kupila - crni ruksak s bartom simpsonom (kad idem u trgovinu biciklom; bio malo više od 50 kn, 57 ili tak neš'), coca-cola magnet (piše ice cold sold here), kartonske ukrasne kutije (nema veze što je djed božićnjak na njima, kad su 8 kn; to mi je za lakove), plastična kutija za užinu (tu držim nakit koji najčešće nosim; roza s minnie mouse; ona je bila oko 17 kn). Imaju stvarno super stvari za pohranu, još da počnu uvoziti i neke veće ladičare i sl.

chmi kaže...

FB vidim da i ti znaš cijeniti pizdarije :) Morat ću obilazak Kika ubaciti u mjesečne obilaske trgovina :D

nail crazy kaže...

ovakve 'gluposti' mi uvijek odvuku pažnju ;-)
ladićar sam i ja kupila i nije ni za šta, stvarno je sitan... a sve sa simpsonima je apsolutni zakon (naročito ako se taj simpson odaziva na ime homer) *.*

Anonimno kaže...

mali ladičar mi se čini super simpa i praktičan a i koliko god mali bio ja bi opet u njega nagurala stvari :D
naravno sve što je vrlo potrebno :D
ali ja nikad ne nađem taj kik, pa gdje toga ima, uvijek ga svih hvale a ja pojma nemam - luzerica :D

Objavi komentar

Pokreće Blogger.