četvrtak, 7. lipnja 2012.

Moji HG proizvodi


S godinama se čovjek nekako shvati koje mu stvari odgovaraju, a koje ne. Inače nisam tip osobe koji pati na neke marke, ali kada mi nešto odgovara, nije mi žao novaca. Neke od stvari koje volim nisu čak ni toliko skupe, koliko ih samo obožavam.

Revlon Colorstay Pressed Powder
Mislim da je ovo najbolji puder u kamenu ikad! Cijena kod nas je oko 140 kn, a na ebayu ga možete naći za duplo manji iznos – cca 7 dolara. Matira, lako se nanosi u raznim intenzitetima ovisno o kistu, dobro prikriva i matira...

Maybelline maskare

Njihove maskare koristim pa... skoro otkad sam se počela šminkati. Trenutno mi je omiljena žuta colossalka. Mislim da imaju fantastičan omjer cijene i kvalitete.Armani Code edpVjerojatno jedan od najisplativijih parfema – jedan špric je dovoljan da traje cijeli dan.


Misslyn lakoviMisslyn je kod nas relativno nepoznat, ali radi se o "mlađem" brendu Art Decoa. Boje su fantastične, a trajnost još bolja. Nisu niti pretjerano skupi, a od njih mi nokti ne pucaju kao od Essencea, nažalost.

One'n'Only argan oilOvo ulje možete na ebayu nabaviti za cijenu od desetak dolara i identično je Moroccanoilu. Znam da će neki reći da nije, ali ja zbilja nisam primijetila neku razliku u učinku, boji i mirisu. Jedini bolji mi je Oro fluido, ali ga teško nabavljam.

Artdeco baza za sjenilaZar je uopće treba komentirati? Toliko je genijalna da ne mogu zamisliti život bez nje.

Koji su vaši HG proizvodi?

3 komentara:

Anonimno kaže...

Mozes li napisati sellera od koje kupujes revlon puder? Hvala :)

doriana gray kaže...

marylber2005 :)

Anonimno kaže...

Hvala ti puno, inace koristim tekuci colorstay, bas cu probat i u kamenu ;)

Objavi komentar

Pokreće Blogger.