petak, 29. lipnja 2012.

Mini shopping

Trebaju mi očajnički pamučne majice po ovim vrućinama jer ih mijenjam kao nekrštena. Čim su oglasili prva sniženja, otputila sam se u moje standardne trgovine: Orsay, Kik, NKD, Takko i NewYorker.

U Kiku sam uzela ovu prvu lutkicu za poklon frendičinoj kćeri. Mislim da će me njen muž u top strpati kad vidi, ali jebiga, isplati se riskirati da vidim njihove face kad mala otvori paketić (mala je inače sva u rozom i prava je mala dama :D). U Takku sam uzela ovu široku majicu za 50kn:

U  Orsayu ove dvije, mislim da je prva bila oko 90 a druga oko 80kn:


U NewYorkeru sam uzela još 3 komada, mislim da su bile oko 50kn:Te u Ofertissimi :

8kn, crne boje, povodac za psa (u mom slučaju mačku, jer sam se okladila s dragim da ću je uspjeti naučiti na povodac - bog mi pomogao).Jeste li vi već počeli ići po sniženjima ili čekate ona prava krajem 7. mjeseca?4 komentara:

Little Happy Heaven kaže...

hahahah, povodac za macku. :D tako sam ja godinama govorila da kad vec ne mogu imati psa da cu macku vodati na povodcu, al cim ga je vidila pobjegla je hahaha :D mozda ti bolje prodes! :D
a sto se tice soppinga, ja sam svoj obavila prije jer mi je trebalo majica da imam sta nositi tako da nemam potrebe za sopingom. :)

Niki (http://niki-veki.blogspot.com)

Maja0000 kaže...

cimerica i ja setamo misa na povodcu po stanu pa eto sve je moguce :D

Just Cake Girl kaže...

ja čekam plaću i onda ću se ubiti u sniženjima :D

anamy007 kaže...

ajme ove lutke su savrsene... volila bih da ih ima kod nas, uzela bi ih odmah za svaki slucaj ako ikad imala kceri da ih odmalena ucim tom stilu :)

Objavi komentar

Pokreće Blogger.