utorak, 5. lipnja 2012.

Detrivore Cosmetics swatchevi pt III

Evo, treća tura swatcheva. Slijedi još jedna i onda odmor na neko vrijeme. :D
Swatchani su na I <3 Stage Essence bazi s vlažnim kistom.

Detrivore pigmente možete naručiti tu, poštarina iznosi 5$. (Ništa ne dobivam za ove postove, jednostavno sam toliko oduševljena tim pigićima da ih svako malo naručim još.)
Koliko god bila oduševljena pigmentima, primer me totalno razočarao. Kapci su mi se jako brzo zamastili i svo se sjenilo nakupilo u naborima. Možda bi nekome s manje masnim kapcima odgovaralo, ali moji su poput bureka nakon nekog vremena i malo što im može pomoći. :(


Broj komentara: 7:

njinja_666 kaže...

amazon, ancient i benthos su mi predivni. mislim da je krajnje vrijeme da i koji narucim :)

http://niki-veki.blogspot.com

Iva kaže...

Famozni su, slažem si nekoliko narudžbi s nekoliko stranica i skupljam novčiće i do kraja ovog mjeseca pada jedan oveći internet shopping, pigmentići included. Can't wait! :)

Anatomica kaže...

Uh, i ja ih jako volim. Pogotovo mat nijanse <3

Voodoo Blonde kaže...

imamo sličan ukus :D jedva čekam da mi dođu, tek danas šipani. čujem da je primer od Concrete Mineralsa dobar za ove pigmente, i ja planiram naručiti

chmi kaže...

10q VB, budem je isprobala :)

Aria kaže...

Nijanse su predivne.

Imam jedno pitanje, budući da su swatchevi fenomenalni. Na koji način slikaš swatcheve? Ja sam neki dan htjela napraviti swatcheve jedne male e.l.f. palete i nikako uslikati swatcheve. Fotić mi je užasno loš i ništa nisam mogla izbliza slikati.. pa ako možeš, kaži mi kako ti to radiš, da probam ponovo..

http://artonmyway95.blogspot.com/

chmi kaže...

Hvala :)
Namrljam ih na ruku, izađem na balkon, ali pazim da sam u sjeni, nariktam fotić na makro i na najveću moguću rezoluciju i slikam do besvjesti :D Onda odaberem one najjasnije i najvjernije slike, cropam ih i voila :D Ne obrađujem dodatno boje i ostale tričarije, kakvo je u zbilji, takvo je i na fotki :)

Objavi komentar

Pokreće Blogger.