četvrtak, 21. lipnja 2012.

Deichmann shopping post

Moram priznat da dugo nisam bila u Deichmannu, zamjerili su mi se kada su prestali primati Diners :D
No, u nedjelju, nakon vraćanja iz H&M-a :facepalm:, navratila sam. Imaju dosta modela 50% sniženih.
Ja sam ugrabila jedne sandalice koje gledam već dvije godine, a takve  vrlo slične imam crne i obožavam ih :)
A na izlazu sam vidjela i slatke cipelo tenisice koje će služiti za posao, oboje je stvarno vrlo povoljno..

Evo o čemu pričam :)Cipelice su bile 85, a sandalice 75kn. Kako vam se čini?

U kojoj obući ćete vi provesti ljeto? :)4 komentara:

Anonimno kaže...

Sviđaju mi se sandalice i ja sam nedavno sebi kupila sandale za ljeto. Crne od brušene kože s malom petom i jedva čekam da ih počnem nositi.

Cipele mi se isto sviđaju osobito jer me đon podsjeća na tenisice, a imaju i elemente oxfordica :D

Imam jedne oxfordice iz deichmanna ravne i cijelo proljeće sam ih nosila tako da si planiram kupiti i jedne s petom na jesen.

Općenito zadovoljna sam s obućom iz Deichmanna jer su cijenom vrlo povoljne, a i kvaliteta je dobra, osobito marka Graceland. Imam čizme (sad će im treća godina), oxfordice, sandale (moja sestra ima sandale iz Deichmanna već 3 g.) i štikle i vrlo sam zadovoljna. Torbe su mi isto super, zasad sam kupila 2 i vrlo sam zadovoljna za 129 kn su odlične.

Jedino nisam zadovoljna onim njihovim starkama Victory koje su mi se raspale nakon mjesec dana nošenja. Doslovno raspale.


ss

anamy007 kaže...

nedavno sam kupila crvene starke, imam sandalica od prosle godine, meni dosta :D

Andy kaže...

@ss, super ti zvuče sandalice. istina ovo što si rekla za ove moje sive, zato su se i meni svidjele, volim casual ovako cipke, dobro će mi doći za posao. tražila sam oxfordice, ali ovo je bilo stvarno povoljno i svidjelo mi se pa sam uzela.

moram priznat da ja imam njihove tirkizne starke preko godinu dana i dobro se drže, zadovoljna sam za tu lovu, očito kako se potrefi..

@anamy, to je stav :D

FunnyBunny kaže...

Ja jako volim Deichmann. Imam 10-ak pari i sve mi je ok. Bila sam danas na sniženju i uzela sam Graceland (crne sandale s mini studs) i Kappa (espadrile). Sad, ovo što je u trgovini mi se sve više/manje sviđa ali im nekad obuća zna biti "čudna". Najbolje su mi platforme :) Uvijek - ljudi ne znaju napravit' ružne platforme!

Objavi komentar

Pokreće Blogger.