ponedjeljak, 25. lipnja 2012.

Beauty review - Eveline 8 in 1 Total Action

 Nakon načete treće bočice ovog božanskog eliksira mogu sa sigurnošću reći - FUNKCIONIRA!

Zbog nezdrave i neredovite prehrane, moji su nokti odlučili uložiti protest; počeli su se listati, pucati, sporije rasti... Pokušala sam ih sa svime i svačime odobrovoljiti - od raznoraznih lakova do ulja i dodataka prehrani, no ništa od toga nije urodilo plodom, bar ne dugoročno.
Tek nakon što mi je moja vlastita majka dala da probam proizvod koji je nabavila u BiH (jer u našem mjestu, a i šire, toga nema), moji su nokti polako živnuli.

Nakon 2 potrošene bočice pouzdano tvrdim da će vam se nokti oporaviti, prestat će se listati i pucati, a i rast će brže. Jedini je bed što proizvod sadrži formaldehid. Jebiga.

Broj komentara: 7:

Tea kaže...

imam ga doma i nije me bas ocarao moram priznat :S inace koristim Konad nail hardner (30kn)koji je cudo,otkad ga koristim niti jedan nokat mi nije pukao!..osim kad mi ga je nestalo pa sam koristila druge lakove u tu svrhu..ugl,brzo sam mu se vratila :)

Anonimno kaže...

čudo!!jedino što je uspilo spasit moje nokte!

Unknown kaže...

Moji nokti užasno reagiraju na formaldehid tako da je ovaj proizvod za mene "no, no". Šteta. :(

Anonimno kaže...

baš htjedoh upozoriti na formaldehid, a kao ono vidim da si već napisala u postu. Cure, to je kancerogena tvar i nemojte se s tim igrati. Ulazi u tijelo i lakiranjem nokta, nije bitno koje su količine.

Anonimno kaže...

Ftalati, također.

Anonimno kaže...

ja sam koristila od essencea nail hardver...i sve je bilo dobro dok ga nisam prestala koristit. nokti su mi bili neznam...čudno požutjeli...a nisam nikakav tamni lak stavljala. osim nekakav nude ili roskasti. i dok nisu izrasli, to se vidjelo. i baš ružno izgleda. i taj dio je baš drugačiji ne samo na pogled već i na dodir od izasrlog nokta.

anamy007 kaže...

ulje za jacenje noktiju od avona cini cuda,, probaj njega

Objavi komentar

Pokreće Blogger.