ponedjeljak, 14. svibnja 2012.

Tjedan u slikama x2

U zadnje vrijeme sam u stalnoj gužvi koja se ne planira raščistiti barem u narednih mjesec dana, tako da sam prošli tjedan preskočila Tjedan u slikama. Dogodilo se mnogo toga, ali većina tih stvari nije vrijedna spomena - radi se o rutinskim životnim obvezama koje mrzimo, ali hej... takav je život.

Počnimo s pitom od sira i tikvica, jelom koje je oduševilo moje kolege na poslu i užasnulo moje doma. Recept možete pronaći ovdje, a moja mala napomena je - ako imate mesoždersku familiju, preskočite ga.Nastavljamo u revijalnom tonu s Bunchanjem aka, kavom. Ne znam kako vi, ali ja obožavam kave s curama s bloga: swapanje kozmetike, tračanje nezakonitih, dernjava, pokoji trač, fejspalmanje i još malo deranja i fejspalmanja...A sad opet malo hrane... došla je sezona jagoda koje obožavam. My favorite... jagode s posnim sirom! Prefino, osvježavajuće, zasitno i nemasno! Mogla bi pojesti ovoga koliko sam teška :DPošto sam stalno u gužvi, make up mi se sveo na par osnovnih sitnica (spala knjiga na dva lista). Max Factor Ageless Elixir, Bourjois rumenilo, Illamasqua Undereye concealer, L'Oreal maskaru (koja umire polako) i 88 warm paletu. Ujutro samo nabacam nude sjenila i ispunim obrve tamnim :D Naravno, u mojoj torbi je uvijek milijun ruževa, tako da sam tu dobro potkovana za brzinske izmjene u make upu.U onim rijetkim trenucima kada ne pizidim na svijet oko sebe i kad se ispucam na Jillian, bacam se na opuštanje. U zadnje vrijeme to je peta sezona BBT i treća knjiga GoT. Zavučem se pod novu dekicu (hvala tata) i drijemam.Naravno tu je i moja bebica, zjenica oka moga i moja ljubav - moj pas. Nikad nisam umorna za navlačenje s njim po dvorištu. Bebica...
Što ste vi radili ovih dana?

by Doriana Gray

Broj komentara: 5:

Maja Pčelica kaže...

Fali link na recept ili se to samo meni ne prikazuje :-)

Aurora kaže...

Ni meni se ne prikazuje recept ;) A kuca je preslatka :)

Doriana Gray kaže...

Hvala na opomeni, stavila sam link...

Aurora, nije kuca, nego kuco :D

njinja_666 kaže...

Predivan pas!! Moja prijateljica ima psa iste pasmine i svako malo se s njim secem kad vec nemam prostora za imati psa doma.

Lastavitza kaže...

Bernski planinski, moja najdraža rasa! Divan ti je peso <3

Objavi komentar

Pokreće Blogger.