srijeda, 23. svibnja 2012.

Park & Shop mini roadtrip

U Virovitici se nedavno otvorio shopping centar Park & Shop. Ima samo par trgovina, ali za jedan grad kao što je Virovitica i to je super. Sviđa mi se što je Muller ogroman, sa hrpom netaknute kozmetike <3 <3 Još su tamo Takko, New Yorker, Deichmann, Accessoires i veliki Konzum. 
Neki dan sam s mamom i sestrom išla na mini roadtrip. Pošto je i meni i sestri uskoro rođendan, mama nas je počastila sa shoppingom. Mene ipak manje jer sam već dobila preeedivan novi laptop <3 <3 tako da se nisam ni nadala ničemu :)

Mama me počastila sa platnenom torbom, idealnom za ljeto (i još je uz to sa dječjeg odjela, hihihi) <3 Takko, oko 70kn


Sunčane naočale New Yorker, 80knOversized majica kojoj je prednja strana kraća, New Yorker, 39kn :D 


Stvarno mi se sviđa trenutna kolekcija u New Yorkeru. Imaju predivnih haljinica, jumpsuita i suknjica <3 <3 Ali bila sam skromna i nisam htjela više ništa uzimati. S ulovljenim stvarima sam i više nego zadovoljna <3 <3 

Broj komentara: 6:

Andy kaže...

želim ovu torbu :mama:
laptop je pravi ljepotan

Lendoxia kaže...

super mi je sve kupljeno :D

Aleta kaže...

Girly, traži u Takku na dječjem odjelu :D

Lendoxia tnx :))

anonimna čitateljka blogova kaže...

heeeej, i ja želim taj laptop, koja mu je tačno oznaka i kako se pokazao? pošto su mi pričali za Tošibu da se jako greje, ja ne želim da poverujem u to i ne žalim u stvari ni da znam da li ima neke mane, pošto moram, moram, moram da ga imam.. :))

Aleta kaže...

Toshiba Satellite L750-20C, PSK1YE-025006Y4. Preporučam ti Toshibu, ovo mi je već druga i rade besprijekorno :kuc kuc: što se tiče pregrijavanja, stare toshibe su stvarno imale problem s tim, ali ovaj novi se uopće ne pregrijava, čak sam ga testirala na razno razne načine ;) tako da go for it! ;)

Aria kaže...

Torba je preslatka, ali laptop ti je fenomenalan.
Moj dragi ima Toshibu već drugu i isto je prezadovoljan.. i moj sljedeći će biti Toshiba, nema boljega definitivno.

Novi blog: http://artonmyway95.blogspot.com/

Objavi komentar

Pokreće Blogger.