četvrtak, 31. svibnja 2012.

Nadrkani post


Nekako sam u zadnje vrijeme jako loše volje. Doduše me životna ironija nije opalila kao našu Girly (još je nagovaramo na seriju postova o svojim nedavnim zgodama, ali čekamo), ali pošto sam po karakteru dosta nezgodna, ponekad me opiči želja da napišem neku mentalnu izdrkotinu, koja je mnogo manje šaljiva i manje zanimljiva od onih koje piše Dee.

Mrzim svete krave. U svakom obliku. Oni koji su Omg, Omg, Omg Sooooooo Perfect. Meni su obično Ok. Ne vjerujem da je išta na ovom svijetu savršeno i zato me živcira forsiranje.Mrzim kad opale tri rada na cesti na putu od kuće do posla.

Mrzim kad netko kopira BoG.

Mrzim OMG, Oh So Cool, bendove za koje nitko nije čuo. Da su dobri čuli bi za njih. Očito nisu :gleda u LMC i njenu Pokemon pjesmu s nove godine:

Da, da, da... od 9gaga su svi gameri i geekovi. Ljudi, ja sam u vezi s gamerom koji je preko veze nabavio WOW dan prije je nego izašao u Hrvatskoj, koji ima zilijun accountova na isto toliko servera i koji se svađa na pas mater s frendovima dok obaraju velikog trola, kojeg se ne smije zvati između 14 i 15.30 jer tada njegova virtualna liga igra utakmicu!!! To što ste igrali Super Maria, ne čini vas gamerom.

Gameri ne jedu, ne spavaju, otkantavaju sve uključujući posao kada igraju, idu na Wlan partye i u njihovom društvu uglavnom slušate o novim pizdarijama koje imaju za svog lika.

Naravno svi su sad i geekovi. Ne nisu. Svi su hipsteri koji su wannabe geekovi. Ti imaš iPhone, geek ga zna rastavit, sastavit i objasnit svaku jebenu silicijsku pločicu u njemu.

I za kraj malo Nortona...Da, danas sam malo loše volje. Trebate vidjeti kako je kad sam jako neraspoložena.

4 komentara:

Little Happy Heaven kaže...

u potpunosti te razumijem! :) nema goreg od toga kad mi se put kuci koji inace traje 45 do 50 minua produzi na sat i po, dva i jos moram stajati to vrijeme. a za igrice, i moj decko popizdi kad vidi tko sve govori da je gamer a doma ti ljudi ni komp nemaju. -.-´

Niki (http://niki-veki.blogspot.com)

Iva B. kaže...

Do, na idućoj kavi you're ON! Nobody messes sa AC :D

FunnyBunny kaže...

O radovima na cesti... Kod mene su izrovali cijelu ulicu, tako da ću 3 mjeseca morati kružiti okolo i naokolo, trošiti više benzina, drndati se po neasfaltiranoj cesti... I još me jutros, u jednoj od tih kružnih misija, skoro lupio dedek - otprilike 99 godina, neki skupi, ogromni auto da ga ni ne vidiš unutra, vraća se s terapije. Uključuje se sa sporedne ceste, oduzme mi prednost, ja trubim ko budala, prešla u suprotnu traku, on i dalje ide kao da je sve najnormalnije. Mrš! Stvarno ću morat' počet' slušat' one snimke za samopomoć u autu jer inače neću moći još dugo...

dostoievskaia kaže...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ovo je kao da mi je netko procitao misli!!!!!!!!!!!! KAKO ME NERVIRAJU SVI SILNI 9GAG WANNABE GEEKOVI AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA poludim kadgod vidim nekog da reposta neku sliku sa 9gag-a i ubaci neki svoji semi retardirani komentar na to u nadi da ce biti smijesan. UMIREM u tim situacijama. jedino sto priznajem je 4chan.org/b . supak interneta - vazda bio i vazda ce biti. <3

Objavi komentar

Pokreće Blogger.