nedjelja, 27. svibnja 2012.

Fat and Furious: NMTZ by Jillian Michaels

Prije nego počnem, čestitke mojoj trenerici koju volim mrziti! Jill je postala mama dvoje djece u jednom tjednu. Jednu djevojčicu je sa svojom partnericom posvojila s Haitija, a drugo je rodila njena partnerica. Go girls!

Ovaj tjedan sam isprobala No More Trouble Zones - zapravo trening snage

No More Trouble Zones je DVD s vježbama snage. Traje malo manje od sat vremena sa zagrijavanjem i istezanjem, a sve što vam treba su utezi i prostirka te tenisice. Jill se fokusira na sve kritične zone na ženskom tijelu pa tako postoje vježbe za guzu, unutarnji dio bedra, ruke...


Je li trening težak? Meni osobno nije. Traje dulje od ostalih koje sam probala od Jill (30DS i R30), ali je manje intenzivan jer nema cardija unutra. Samo čisti dobri stari anaerobni trening. Drugi dan čak nisam imala upalu mišića, ali bogme tu večer sam bila znojna (utezi od jednog kg, idući put ću probati sa 2). Toliko znojna da mi se na jednom planku poskliznula ruka i tresnula sam na pod duga i široka. Grudnjak sam mogla cijediti, a kratke hlačice su imale mokre fleke. Ovo je srednje intenzivan trening, napor je stalan te kao i uvijek Jill kombinira razne skupine tako da vas ubije do kraja.

izvor
obožavam Jane Fonda gifove :D

Ako imate problema s izvođenjem određenih vježbi snage u njenim programima, ovaj program bi mogao biti dobar da ojačate. Možete izvesti cijeli program ili samo vježbe za svoje kritične zone. Meni osobno vježbe snage nisu nikad bile problem (osim planka), te su mi neke od ovih vježbi bile manje izazovne od drugih, ali sve u svemu zadovoljna sam. Mnogo bolje od Renate Sopek na rtl2 :D I čini mi se da Jill tu mnogo manje viče, ako vam to nešto znači :)

Mislim da bi ovo mogla vježbati povremeno, kad završim Body Revolution koji se skida već danima.

Težina


Osjećaj tijekom vježbanja


Muzika (yap, skoro pa tetris)

Osjećaj nakon vježbanja


Jeste li vi isprobali NMTZ?

2 komentara:

dostoievskaia kaže...

Zeno, vjezbas li i dalje?
Ja sam se nakon zabusavanja u kolovozu i pocetkom rujna vratila Jillian and boy, does she kick my ass :) bas imam neki soft spot za nju <3 trenutno se zabavljam s ripped in 30 koji mi se ne cini tezak nakon tjedana banish fat boost metabolism, iako su mi ruke zahrdjale pa se borim s utezima.

doriana gray kaže...

Vježbam, vježbam, uskoro će i post!

Završila sam Body Revolution i sad miksam sve njeno kako mi dođe :)

Objavi komentar

Pokreće Blogger.