utorak, 22. svibnja 2012.

Beauty review: Nivea soft (LE Nicola de Main)

Nivea je uz mene od kada znam za sebe. Prvo je to bila ona klasična, plava Nivea, sa svojim specifičnim mirisom koji se ne zaboravlja, a kada sam malo odrasla prešla sam na Niveu soft. Isprobavala sam sve i svašta, ali uvijek se nekako vratim njoj.

Nivea je prošli mjesec izbacila na tržište limitiranu kolekciju Nivee soft, čiji dizajn je potpisala mlada londonska dizajnerica, Nicola de Main. Tri su različita dizajna koja su izašla, a to su:

Putovanje ptice (tu imam ja)

Refleksije leptira

Cvjetni snovi
Okvirna cijena kreme je oko 35 kn, ali ja sam ju našla u DM-u na akciji, 22kn čini mi se.


Sastav

Recenzija:

Ovo limitirano izdanje dolazi u plastičnom pakiranju sa zanimljivim dizajnima, a samo pakiranje sadrži 200ml proizvoda. Pakiranje je praktično, a kada se otvori poklopac ispod je i folija, tako da znate da vam je proizvod netaknut.
Sama tekstura kremice je polugusta, neće vam skliznuti sa ruke recimo, a jako se lagano razmazuje i potrebno je vrlo malo proizvoda za namazati cijelo lice. Rok trajanja je 12 mjeseci od otvaranja, no kako je potrebno količinski malo proizvoda za nanošenje, ne znam hoću li sve stići potrošiti. Krema mi nije izazvala nikakve reakcije, no ja ni inače nemam problematičnu kožu, jedino je dosta masna (koža :D). Kremu koristim prije šminke, stavim ju na one dijelove koji trebaju hidratizaciju, i dobro mi reagira kao podloga. Navečer ju namažem na cijelo lice, pošto mi zasjaji lice, ali fino ga hidratizira i ujutro mi bude baš glatko. Za vrijeme korištenja nikada mi nije izbilo ništa kao reakcija, tako da ovu kremu toplo preporučam. Miris joj je umjeren i nenametljiv. Također preporučam za korištenje i na drugim dijelovima tijela, ja ju znam koristiti i za ruke i neke druge suhe dijelove.
Ocjene na MUA.

*PR uzorak, PR slike (prve tri)

Jeste li vi isprobali Niveu soft? Kakvi su vaši dojmovi? Kako vam se sviđa ovaj dizajn? :)

3 komentara:

Unknown kaže...

Nice je, koristila sam ju dosta dok sam studirala. Sad ju dugo nisam kupovala, no reason. Ono što mi se sviđa je šal :D Šteta što nemaju neki poklon paket za kupiti sa njime :D

Iva kaže...

Šal je baš krasan :)

Meni ni plava ni ova Nivea ne pašu za lice, užasno su mi teške, masne i lice mi jako bukne kad ih koristim. Mislila sam da će mi zimi, kad mi je koža jako suha, biti dobre, ali nažalost ne funkcioniramo dobro zajedno.

Unknown kaže...

Jedno vrijeme sam ju koristila i bila mi je dobra, al sam presla na Baleu soft jer je puno jeftinija, a rezultat je isti...Super je taj šal/marama..

Objavi komentar

Pokreće Blogger.