srijeda, 18. travnja 2012.

Shopping by chmi & LMCchmi


Smanjila sam kupovanje kozmetike u zadnje vrijeme, preusmjerila sam financije na obnavljanje knjižnog fonda. Svaki prvi fantasy fan bi trebao imati G.R.R. Martina u svojoj biblioteci, no ja već godinama odgađam kupnju knjiga jer mi je svako malo uletavalo "nešto bitnije". Iskoristila sam rođendanski popust u Algoritmu (22%) i ovaj komplet nabavila za 220kn.
Cipele su kupljene na www.privatesale.hr i nešto su najudobnije što sam imala na nogama. Ikad. Peta se uopće ne osjeti, stabilne su i udobne, definitivno najbolje platforme što ih imam (a imam ih dosta) što se tiče nosivosti. 
Zmijetina može biti remen, narukvica, ogrlica; uzela sam je na www.3suisses.hr prije dva mjeseca, ali je tek sad stigla zbog problema s dostavom.

LMC


I ja u zadnje vrijeme kozmetički apstiniram, pa sam si kupila samo ove dvije stvarčice. U biti sam došla po kremu za ruke (i na svu sreću odabrala ovu Garnier jer je genijalna i zaslužuje recenziju!), ali sam onda u nekom blackoutu u košaricu utrpala i ovu masku. 10kn pa nije za glavu, al ak se ove rupe u pamćenju ponove... :D


Kako vi stojite sa šopingom? Kupujete? Apstinirate? :D

4 komentara:

Unknown kaže...

Cipele su ti prelijepe. :)

A.. kaže...

kolko su kostale cipelice? i jesu neka marka?

chmi kaže...

Nisam stavila ni cijenu ni marku jer su bile zadnje u ponudi, komad je 350kn, kožne su iznutra i marka je Scarpe Italiane. Ja osobno nikad nisam čula za njih ali sad ću pripaziti hoće li ih ponovo imati u ponudi jer sam iznimno zadovoljna :)

Lendoxia kaže...

:drool: na Martina, ja bi isto volila imat knjige, ali pricekat ce sretnija vremena. trenutno se trudim apstinirat jer sam kratka s lovom

Objavi komentar

Pokreće Blogger.