nedjelja, 22. travnja 2012.

Fat & Furious: progres riport.

Doriana Gray

Nisam mislila da će taj trenutak ikada doći, ali došao je. To je trenutak kada vjerujem u Jilian više nego u sebe i kada sve izdržim zbog nje. Sve to iz jednostavnog razloga: Jill funkcionira.

Vjerujem da i drugi treneri funkcioniraju i da se s njima mogu skinuti kile, ali meni nema do Jillian. Doduše, nije mi baš draga dok reži, ali bože moj, ne možeš imati sve.

Pošto vagu i vaganje ne volim još od osnovne škole (u četvrtom razredu sam bila visoka 164 cm, i samim tiime teža od svih ostalih djevojčica i sistematski mi je bio užasan zbog vaganja. Ja sam imala 50 kila, a masa njih jedva 35), volim se mjeriti trapericama koje sada slobodno plešu ili pak kupaćim kostimom koji mi super stoji. Predamnom su još četiri kilograma za skidanje da dođem na željenu težinu koju sam imala prije ovog "ljubavnog debljanja". Ali budimo realni, ima dana kada sam na mentalnoj razini djevojke iz videa :DTada se sjetim da je moj Fat&Furious javan i da mi je pametnije da se okanim čokolade u mislima i bacim na Jillian. I bude tako.

LMC

Inspirirana Doinim uspjehom i ja vježbam već tjedan dana. Zadržala sam se uz Hip-Hop Abs i drago mi je što jesam jer taman odgovara uz moju trenutnu razinu fizičke spremnosti. Psihičke ne jer mi je još uvijek tlaka dić dupe na pola sata dnevno i odskakutati.


Par puta sam ubacila i dodatni filmić 6 minute abs koji mi se najviše svidio jer traje samo 6 minuta, a doslovno me ubije!

Budući da je tjedan protekao u znaku PMS-a dodatno sam ponosna na upornu sebe, ali se uopće ne želim vagati budući da sam uz vježbanje svako malo jela neke pizdarije. Manje nego što bih inače, ali jesam.

Osim toga, glavni problem mi se pokazao moj raspored. Budući da nemam 9-5 posao i šprancu svakog dana, često mi se dogodi da izađem u 8 ujutro i neplanirano zaružim do 2 ili 3. Ili se vratim doma u 9-10, a živim u stanu i ne mogu skakati sa Shaunom. A iskreno, nakon dana na nogama niti želim.
Odlučila sam da ću u takvim danima jednostavno sutra nastaviti gdje sam stala, samo trebam poraditi na grižnji savjesti (koja je i prilično neutemeljena budući da posvuda idem pješice pa neki mali kardio valjda i odradim :D)

Nema komentara:

Objavi komentar

Pokreće Blogger.