subota, 28. travnja 2012.

Beauty review: Illamasqua powder eyeshadow Can can

Postala sam vam nedavno look kojim sam se natjecala na Brush rush ( i trenutno traje jedan natječaj sa odličnom nagradom, pa pogledajte), te sam osvojila utješnu nagradu, Illamasqua Can can sjenilo. Gledala sam ga već ranije, kada se dobivao u pretplatu za jedan časopis, ali mi se učinilo rozo, pa sam bila neodlučna jer inače ne koristim baš roza sjenila.

Nikako ga nisam stigla slikati prije nego sam ga isprobala, nosila sam ga na faks jedan dan i oduševila sam se!
Boja je zaista neobična, u pakiranju je svijetla, no kada se nanese tamnije je, sa finim plavim podtonom, baš je odlična, intenzivna boja <3

Pakiranje, gramaža i rok trajanja
Kod pakiranja nema više iznenađenja, standardno Illamasqua pakiranje. Kartonska kutijica, plastično pakiranje crne boje, a gore je prozirno pa se vidi boja, no vjerujem da ste već upoznati sa time. Pakiranje sadrži 2 grama proizvoda, no pošto je potrebno vrlo malo proizvoda da se pokrije cijeli kapak, mislim da je više nego dovoljno. Rok trajanja je 18mjeseci od otvaranja.


Sastav
Recenzija


Kako sam već napisala, nijansa me iznenadila, kao i intenzivnost boje. Sjenilo se malo praška dok se kupi sa kistom, no potrebno ga je vrlo malo da bi se pokrio cijeli kapak. Trajnost mu je odlična, stavila sam ga na Artdeco bazu i držalo mi je od 8 ujutro do otprilike 8 navečer. Zaista sam zadovoljna. Jako se lako nanosi i iznimno lako blenda. Ima mat finiš, kao što vidite :D
Što se boje tiče, na izgled je svijetlo lila, no kada se nanese više je boja lavande sa plavim tonom.

Swatch
Boje i cijena


Na Illamasqua stranici možete vidjeti cijelu ponudu boja koja je stvarno jako široka. Cijena ovog sjenila je 145kn, pakiranje je od 2 grama.Zaključak


Ovo je drugo sjenilo Illamasqua koje imam i stvarno me nisu razočarali. Pakiranje je funkcionalno i praktično, a samo sjenilo je odlične kvalitete i postojanosti. Dajem mu čistu peticu. Dodatni plus je i ogroman izbor boja koje imaju. Ono što je meni kamen spoticanja je cijena. I inače baš ne preferiram mono sjenila, palete su mi puno zgodnije, no cijena od 145kn za mono sjenilo je meni osobno prilično visoka. No, odlučila bi se ponovno za kupnju neke stvarno unikatne nijanse, kakva se inače ne može naći.

Jeste li već probale Illamasqua sjenila? Kakvi su vaši dojmovi? :)

4 komentara:

doriana gray kaže...

Ok su mi, ali MAC je bolji... probala sam četiri nijanse i intenzivne su i sve, ali Mac mi je draži.

Lendoxia kaže...

super mi je boja, a illamasqu jos nisam probala, ali nadam se da cu uskoro

Bellen kaže...

Lijepa bojica. Još bih možda i izdvojila 145 kn za mono sjenilo, ali me malo muči rok trajanja! Misim da nema šanse da neko sjenilo potrošim u roku 18 mjeseci.

Andy kaže...

Ja imam jedno Mac sjenilo, kvalitetom su mi jednaki, ali je tekstura drugačija. Bellen, moram priznat da sam ja tu loš uzor, ja koristim proizvod svaki dosta dugo, ne obraćam preveliku pažnju na rok trajanja, osim ako proizvod ne promijeni boju, teksturu ili miris. Ne sa svime, ali sjenila su jedan od tih proizvoda.

Objavi komentar

Pokreće Blogger.