subota, 17. ožujka 2012.

Torta sa bijelom lino ladom i nutellomProšli vikend je prijateljica slavila rođendan pa sam joj odlučila ispeći tortu. Namjera je bila najbolja, ali izvedba toliko i ne. Stavila sam previše mlijeka u kremu pa mi se razlila i nije bila dovoljno čvrsta. Ali to je bila samo moja krivnja :D
Bila sam jako ljuta na sebe jer sam se stvarno trudila, a na kraju nije bila estetski lijepa. Sve se promijenilo kada se torta krenula rezati i jesti. Ljudi moji :D nestala je u par minuta!! Svi su tražili još i još! Svi su bili oduševljeni :)))

Tako da ovaj recept preporučam svima. Biskvit bude pjenast i mekan (nisam ga močila u čokoladno mlijeko, ali je i dalje bio sočan), a krema mmmm. U jednu sam stavila bijelu lino ladu, a u drugu nutellu. I to puno više žlica od navedenog :D

Recept je sa coolinarike

Što se ukrašavanja tiče, dan ranije sam napravila ove ukrase, da mi se stisnu na vrijeme. Samo se rastopi čokolada za kuhanje, napravi tuljac od papira za pečenje i viola! Mašti na volju :) 


Presjek torte nažalost nemam jer se prebrzo grabila :) Ali obećala sam ju raditi prijateljici još jednom (ovaj put sa dobrim omjerima) tako da će vjerojatno biti slika :))

4 komentara:

Lendoxia kaže...

bome i fino izgleda, srecom ovakve stvari su prekomplicirane da bi ih isla raditi samo za sebe :)

Anonimno kaže...

Mozes li reci da li si koristila omjere iz recepta ili si ih promjenila? Torta izgleda super, pa bih ju i ja pravila :)

Rosie kaže...

bookmarkirano :D
hvala

Aleta kaže...

Nisam koristila omjere iz recepta, slučajno sam stavila više mlijeka :o :o zato mi se nije stisla krema. Tako da svakako preporučam da se prati recept ;)

Objavi komentar

Pokreće Blogger.