ponedjeljak, 5. ožujka 2012.

Najbolji lak na svijetu: Misslyn

Dakle, nakon korištenja skupljih, jeftinih, manje skupih i ultra jeftinih lakova imala sam problem – niti jedan mi nije bio dovoljno dugotrajan.

Anny lakovi su se pokazali odličnima, ali koštaju oko 80 kn što mi je too much za neke šašave nijanse koje ću nositi jednom ili nijednom.


Za Božić sam dobila Misslyn lak koji je sve dosad čekao na isprobavanje. Nijansa je br. 557, Lemon Green i moram priznati kako sam oduševljena.

Nokti su slikani nakon tri dana, jedne oprane kupaone i nekoliko čeprkanja po autu (točnije po gepeku koji se ne otvara tako lako).

Ja sam oduševljena (zanemarite zanoktice i izgled noktiju, znam da je svaki svog oblika i nije me briga)!!! Sigurno će u mojoj torbici završiti još nekoliko komada.

Jeste li probali Misslyn kozmetiku?

by Doriana Gray

3 komentara:

Anonimno kaže...

Lak je predivan, vuče mi na OPI Who the Shrek are you :) Di ima za kupit tih lakića?

Doriana Gray kaže...

U Mulleru :)

Unknown kaže...

Nokti su mi isto svaki svog oblika, tanki, pucaju...sve mane svijeta imaju. Svaki lak koji sam probala trajao je jako kratko. OPI mi je trajao samo jedan dan i odmah se poceo ljustiti. Ne kupujem skupe lakove jer mi dodje na isto. Medjutim u zadnje vrijeme koristim ovu neku essence bazu za lak i lak mi stvarno duze traje. Meni je ovo stvarno otkrice jer ja uglavnom koristim crni i crveni lak, manje-vise. Medjutim, sada su mi nokti uvijek natrackani nekom drugom bojom i traje mi lak tri cetiri dana sto je meni nemoguce

Objavi komentar

Pokreće Blogger.