petak, 23. ožujka 2012.

Kako staviti 41 torbu u ormar?

"Žene, žene, žene..." to je uglavnom jedini komentar koji čujem kada spomenem koliko torbi ili šminke imam. "Muški, muški, muški..." komentiram, jer milijunti upgrade lika na WOW-u, 115. utakmica koju će Dinamo izgubiti ili novi gadget koji radi skoro sve osim onog za što je potreban novi gadget ni malo se ne razlikuje od ovoga što mi žene činimo. Muški vs. ženski fetiši... nema smisla raspravljati.


Neki dan sam slagala svoje torbe. Cijelih 41 komad. Prije par godina, uhvatila me manija kupovanja torbi i sada počiva na groblju u mom ormaruću za torbe. Da, imam ormarić za torbe.Naravno, logikom stvari, nosim uglavnom jednu, i to onu u koju stane sedam ruževa i sjajila, puder, rokovnik, notes, par kemijskih, kišobran, maramice, novčanik veličine čamca za spašavanje. Iskreno, da mi netko postavi pitanje "Što bi ponijela na pusti otok?", odgovor bi bio "Moju torbu". U njoj imam sve što mi treba za preživljavanje: zrcalo za slanje refleksije avionima u prolazu, papir i olovku za pisanje poruka u boci, boca za stavljanje poruke u nju, pribor za nokte kojim mogu iskasapiti manje životinje, upaljač za vatru i majica ako mi bude hladno... i mobiteli (za slučaj da ima signala).

Uglavnom, pitanje je kako sve te torbe složiti, a da ih mogu naći? Najprije sam razdjelila torbu na tri hrpe: posao, izlasci i sportske.

Gornju policu sam namijenila izlascima, a donju poslu i sportu.

Sve torbe koje su nešto tvrće, ali nisu boxaste (ne znam kako drugačije objasniti) treba ispuniti papirom da se ne izobliče. Skuplje komade, preporučujem staviti u posebne vrećice (platnene) kako ne bi nastala oštećenja od kopči drugih torbi. Sve torbe su položene jedna do druge, dnom na policu i – voila... eto reda u ormaru.

E sad ih samo treba početi i nositi...

Broj komentara: 10:

Enči kaže...

:-o uh, stvarno ih imaš puno!!

FunnyBunny kaže...

imaš sreće što imaš ormarić posebno za torbe :) ja ih nemam toliko, možda duplo manje. kupila sam veliku ukrasnu kutiju - unutra su torbe koje mogu podnijeti "prešanje" a druge vise s krajeva onog aluminijskog stalka za vješanje robe. super si ih organizirala i ne praše se!

principessa kaže...

ja imam starinsku škrinju koja je krasan dom za svih mojih 76 torbi. da, znam da imam problem;)
(ja ih trpam jednu u drugu kako bi prikrila njihov stvaran broj, ali i radi uštede prostora),pa onda u zaštitne vrećice.

Doriana Gray kaže...

Principessa, wow, još sam dobra ;)

Anonimno kaže...

haha, meni na prvi pogled izgleda kao da su ti sve torbe ISTE :D
mislim, prevladavaju isti tonovi...

ja ih imam 30ak, ne znam točno, jer su neke ostale u roditeljskom domu :(
imam samo 3 klača, to smatram uspjehom - nisam skroz pokleknula tom trendu i nakupovala ih masu ;)

hejterica

anamy007 kaže...

i ja odnedavno imam ormar za torbe... ne znam tocan broj al lakse mi je kad vidim ove vase...kod mene je "samo" 25-30

Djevojčica s torbicama kaže...
Autor je uklonio komentar.
Djevojčica s torbicama kaže...

Podsjeća me na mlju policu za torbe, a i brojčano smo tu negdje :D

Djevojčica s torbicama kaže...

Ne mlju, neg moju, neuračunljiva sam :D

Unknown kaže...

Tako nekako bi izgledalo da i ja svoje tako posalzem, no fali mi jedan takav ormaric.. trenutno se presaju kasnije tko zna mozda bude jedan ormar od poda do stropa hihihihi (salim se, no daj Boze :P)
prati me slobodno :)
http://makeupmaja.blogspot.com/

Objavi komentar

Pokreće Blogger.