nedjelja, 18. ožujka 2012.

Fat and Furious: Jillian Michaels, mrzim te!

Ponedjeljak je prošao u znaku upale svakog mišića, čak i onih za koje nisam znala da postoje, a mislim da su i liječnicima još uvijek u rangu NLO-a (svi vjeruju u njih, ali se nitko nije susreo s njima, osim mene i ostalih Đilijan robova). Sve boli, jedva hodam i saginjem se. Doduše, u ponedjeljak sam preskočila Đilicu zbog kuglanja. Odradila sam tri partije - relativno loše - ali sam ih odradila.

Utorak je već bio bolji. Odradila sam Shred uz puno puhanja. Na pola vježbi sam :neurotični mode on: htjela baciti laptop, vikati na Jillian i načeti čokoladni sladoled :neurotični mode off: ali nisam. Izdržala sam i bila ponosna. Trbušni mišići bole nakon višegodišnjeg zanemarivanja. Tjeram kolegicu da vježba samnom. Znam se ulovit kako govorim o Jillian s mnogo ljubavi jer joj vjerujem, jer boli, ali me to njeno vrijeđanje nekad pogodi :šupendara:Najteže mi pada izostanak čokse, u ovih par dana sam pojela samo jedan mali Bounty i plačem kad ih gledam u Lidlu za vrijeme pauze. Srijedu i četvrtak sam odvježbala nakon posla, a u petak se čak potrudila ustati ranije i odvježbati prije posla, jer sam znala da me do ponoći neće biti doma.

Naravno, htjela sam ubiti i Jillian i sebe i utege i ručnik koji se skliže po laminatu.Vikend je prošao... onako - li-la. Subota super, puna energije, a danas, uslijed krvavog pohoda koji se događa jednom mjesečno mi se ništa nije dalo. Nisam mogla ni jumping jacks obaviti kako treba, a sklekovi su i dalje znanstvena fantastika. Ipak, dvije kilice su otišle dolje (iako su voda, jako me vesele).

by Doriana Gray

sve slike su napravljene uz pomoć Meme Generatora

1 komentar:

Anonimno kaže...

Malo kasnim za postovima, ali nikako da nađem vremena pročitati kako treba, a ne nabrzinu samo, a gdje ostaviti komentar. Nego, draga Doriana Gray, zaslužna si što sam se pokrenula! :D Prošli tjedan sam skinula vježbice i evo drugi dan vježbam već. I umireem! :D
Krenula sam od početka pa ću pregledati ostale postove da pročitam tvoje doživljaje. Da znam što me čeka hehe. Uvijek mi je nekako ugodnije bilo čitati recepte i šminku na vašeg blogu. ALi eto, čudo se dogodilo! :DD

Objavi komentar

Pokreće Blogger.