srijeda, 7. ožujka 2012.

Catrice Revoltaire LE - moraš skupit sve!

Stiže i nova kolekcija od Catrice – Revoltaire! Jako mi se sviđa dizajn, nadam se da će takav biti i u RL te da ga naće promijeniti u zadnji čas.

O kolekciji: Catrice voli praviti kontraste i revolucionirati stare tradicije, pogotovo proljetne boje, od travnja do svibnja 2012. Suprotnosti? Da, molim! Prirodna smeđa, decentna zelena, puristička siva i nježna nude postaju podloga za jarke boje i dio stila. Koraljna pink, toksična zelena. Revoltaire od Catrice – donosi nove kombinacije boja.Želim ruževe. Želim rumenilo.

Što vi želite?

By Doriana Gray

Foto: Pinkmelon

Broj komentara: 8:

amy kaže...

kupiću ovu paleticu pa makar bilo samo zbog pakovanja i da rumenilo ostalo me ne oduševljava jeste da mi treba takav zeleni lak.. :)

Unknown kaže...

Da, želim rumenilo :)
Ruževe ću morati vidjeti uživo da procjenim, ali mislim da bi mogao ići jedan :)

Nanethiel kaže...

ruževi, rumenilo i kistić za ruž :D treba mi takav jedan u torbi... ili dva, toliko u zadnje vrijeme nosim ruževe ne stignem oprati kist na vrijeme O

Nanethiel kaže...
Autor je uklonio komentar.
Nanethiel kaže...

:O *

i još neš, kako su predstavljali ovu kolekciju, s curama s rozim obrvama i tamnim crvenim ružem i šta sve ne, očekivala sam puno više =/ ono bar taj tamno crveni ruž? (ovaj na slici je smeđi?) xD ili neka kričava sjenila...

Voodoo Blonde kaže...

sve osim lakova mi se sviđa. ne volim njihove lakove jer su rijetki i izižu se isti dan. vidjet ćemo uživo kako izgleda. zasad sam oduševljena pakovanjem :)

Josipa kaže...

lijepe boje, a ova gore pakiranja su mljac!http://babylovesfashion.blogspot.com/

anamy007 kaže...

rumenilo i paleticu s rozom bojom...

Objavi komentar

Pokreće Blogger.