srijeda, 22. veljače 2012.

U čemu držati kozmetiku?

Vjerojatno ste se susreli s tim problemom ako ste prava puca s Kozmetike. Ja još uvjek muku mučim sa pospremanjem kozmetike (ok, i pospremanjem općenito :zubo:) pa sam odlučila prošvrljati malo bespućima interneta u potrazi za idejama. Ovo su moji favoriti:

Kad sam ugledala ove slike prvo sam pomislila da je netko bio kod mene i snimio moje ormariće. :D Imam skoro pa identična spremišta. Iznimno su praktična; sjenila se mogu po bojama posložiti u ladice i lako ih je za pronaći i izvaditi. Jako dobro rješenje za vaše probleme, a i neće vas previše opaliti po džepu.


Ovaj mi ladičar djeluje dosta praktično; em je samostojeći, em ima široke i prozirne ladice koje vas ne ograničavaju previše svojim dimenzijama, sve se lako da složiti u njih.

Vanity ormarići su mi fora ali mi se čine nekako nedovoljno preglednima. U ladici bih držala osnovne stvari, ali kuda s ostalim?!

Kovčeg za alat ili ribolov je dobar izbor ako niste makeup ovisnik. U njega se sve lijepo da složiti i praktičan je jer ga možete držati gdje god poželite. Ako imate više šminke, onda nailazimo na problem.

No, postoji rješenje i za to!
Poput vrhunskog majstora u tetrisu možete složiti sljedeće:

Ako ste strastveni skupljač lakova, kao Dee, možete sve svoje sive nijanse lakova izložiti pogledima znatiželjnika na ovaj način:
U čemu vi držite svoju kozmetiku?


Želite li vidjeti u čemu Buncherice drže kozmetiku?

Broj komentara: 10:

Voodoo Blonde kaže...

da, želimo vidjeti vaše, kakvo je to pitanje :D ja za sad nemam previše, al raste, mislim da ću za koji mjesec morati ladičar kupiti. problem je što mi Kika, Bauhaus & co. nisu nikako usput -.-

Alexis kaže...

Ja svoju držim u jednom ćošku i nemam je previše :) i želim vidjeti vaše :) super su ovi samostojeći plastikaneri :)

Ana Petrović kaže...

i lakove i sminku drzim u dve ladice, al volela bih da imam ove visoke ladicare :)

Iva kaže...

naravno da želimo vidjeti vaše, doooh! :) Ja svoju držim u nekih 5-6 plastičnih kutija gdje su mi mono sjenila, pigmenti, ljepilo za umjetne trepavice, glitteri, neka rumenila i bronzeri i slično, onda jedan neseser za olovke, jedan za ruževe (morat ću ubrzo naći neki bolji način za njih jer kolekcija raste), jedan za maskare, jedan za kistove i još jedan ogromni pun svega ostalog (umjetne trepke, krupni bronzeri i rumenila i slično). Zatim još jedna kutija u kojoj su mi stvari koje koristim svaki dan. Sve to stoji na policama koje imam pored stola i zauzima 3 police. Poklopac od kutije čizmi sam pregradila kartonom pa mi je na jednoj strani sve što mi treba za manikuru (rašpice, oni štapići za kožicu, kremice, cirkoni itd) a na drugoj su lakovi. Palete još stoje odvojeno. U svakom slučaju, trebam nešto bolje jer mi se kolekcija samo povećava, tako da su sve ideje dobrodošle. :D

Boky kaže...

Ja isto imam oni ladičar,ali lakove i paletdržim okolo :D ...baš san u potrazi za nećim većim a da nije pre skupo,i da sve stane :D....i naravno da želim vidit Vaš spremnik!! ;D

Nanethiel kaže...

ja imam jedan mali kofer za alat, dvije velike kartonske kutije + dvije plastične kutije od griotta u kojima držim hrpu hrpu stvari i ništa nije složeno i to me ubija =( + na jednom čvrstom kartonskom poklopcu neke kutije cipela držim ono što koristim svaki dan, tako da to mogu izvuć na brzinu =)
i sve to stoji u jednom regalu i čeka bolje sutra kad ću imat svoj mali (VELIKI =D) vanity ormarić s veeelikim ogledalom gdje će sve to naći svoj novi dom ^^

oćemo vidjet vaš storage kozmetike! posebice ruževa, to mi je sad hitno za smislit neš =)

perfumeorpoison kaže...

ja bih, da mogu, imala vanity. ovak imam kofer sa sminkom a onu sminku kaj koristim taj tjedan imam u kutijici u kupaonskom ormaricu da je na dohvat ruke. lakovi, ruzevi i sjajila su posebno u kutijama.

Iva B. kaže...

A u kuki, ona tetris slika! Kakav mi mene OCD napad čopio na to :D

Josipa kaže...

oh narvno dajte nam da vidimo!!!!!!!!!
http://babylovesfashion.blogspot.com/

Lendoxia kaže...

u ladici u kutijama od sladoleda i dio koji cesto koristim na jednom malom stolicu rasporedjen :) trenutno ne razmisljam o drugim rjesenjima, ali morat cu i to ako nastavim skupljat XD

Objavi komentar

Pokreće Blogger.