nedjelja, 12. veljače 2012.

Recenzija: Remington figaro

Za Božić sam od brat dobila Remington figaro Pro Spiral Curls, Ci 76. Cijena mu je ok 150 kuna ako se ne varam, a kupljen je u neko od onih Techno-shopova.
E sad, ja znam da su in one kao out of bed lokne, a ne spiralne kovrče. Ali ja prirodno imam out of bed lokne, što bi out of bed figaro učinilo totalno besmislenim. Zato sam odlučila da mi brat kupi ovaj spiral model, za sitne kovrče, onako seljačko-viktorijanske, jer drugi na mojoj kosi nema baš mnogo smisla. Nadam se da razumijet što želim reći.
Dak, štap ovog figara je svega 2 cm u promjeru – jako je mali. Figaro ima regulator temperature, senzor za paljenje i automatsko gašenje, nogicu koja drži figaro dok je vruć, kabel s okretnim ulazom i niz drugih tehnički pogodnih inovacija. Figar ima i „klapnu“, tj, nije wand. Dolazi u običnom crnom etuiju otpornom na toplinu, ali ja ga uvijek pustim da malo ohladi. Hladi se jako brzo.
Kako ga koristim? Ofc, nikad ne nakovrčam cijelu glavu jer onda izgledam kao ovca. Uvijek samo dam malo teksture kosi i složim ležernu punđu illi samo razbijem kovrče prstima i one se stope s mojim prirodnim kovrčama. Super fora. Koliko sam pimijetila – ne pali kosu, stoga bi ga svakako preporučila, ali ne i ako želit out of bed kovrče.

by Doriana Gray

Broj komentara: 5:

principessa kaže...

i ja sam takvog dobila za božić :)
imam frčkavu kosu(neravnomjerno,kako drukčije?!),malo duži bob i koristim ga za cijelu kosu jer mi se brzo valovi opuste i bude super. ali ja ga koristim kao wand.ne otvaram krilce jer mi se jednom zapetljala kosa unutra pa je bilo sranja:)pardon my french:)
ali inace super stvar za ok cijenu

Rozalija kaže...

imala sam ga i ja ali meni kovrce ne izdrze ni 2h,sta god da stavim,takva mi kosa, gusta,teska, ostra i jos svasta nesto :) ali mojoj sestri super napravi i uvijek sam "ljubomorna" :p

perfumeorpoison kaže...

imam ga i ja, al ga cesce koristim kao wand nego s klapnom. treba mi 45 min da nakovrcam cijelu kosu, a tolko je duga da mi samo donja polovica bude frckava pa me to malo iritira.. pa bih htjela nabavit veeeliki siroki wand da si malo skratim to vrijeme :)
inace ona recenica sa seljacko-viktorijanskim kovrcama me dovela do suza.. :D :D

snjeguljica kaže...

A s cim se rade out of bed kovrce? :( moje nastanu nakon pranja kose ako ne susim fenom, ali vrlo brzo ih nema vise i ostane samo rascupana i zamrsena griva :( difuzor pomaze al ne drzi dugo..

doriana gray kaže...

možeš krpicama, većim figarom ili pomoću široke trake za kosu

http://www.youtube.com/watch?v=aYxS1ohz4Ao
samo sa širom trakom

Objavi komentar

Pokreće Blogger.