srijeda, 29. veljače 2012.

Detrivore Cosmetics haul

Moje novo otkriće su pigići sa Detrivore Cosmetics-a!

Stigli su mi prošli tjedan i naravno da nikako nemam vremena da ih swatcham, ali ću zato sada napraviti mali haul i obavijestiti vas da trenutno imaju akciju 10 pigića za 20$ (u posudicama od 5gr) te 3 za 10$ u posudicama od 10gr. Mislim da se itekako isplati, jer je k tome internacionalna poštarina 5$ (mislim da je najjeftinija do sad od svih pigića koje sam uzimala).

Akcija traje do 10.03., stoga ako ste zainteresirani, požurite! :)
Posebno mi se sviđa što su posudice zaštićene od otvaranja plastikom, imaju priljepljene i etikete sa sastavom, a najbitnije od svega, dolaze u posudicama koje imaju sifter (pojma nemam kako se to na hr kaže, imaju rupice za lakše doziranje).

Ako imate bilo kakvih nedoumica, Detrivore Cosmetics ima i fejs stranicu.

Pigmenti su fino mljeveni, nema grudica i velikih čestica, lako se nanose i boje su intenzivne. Mislim da će definitivno pasti još jedna narudžba. 

Uskoro možete očekivati i swatcheve. :)3 komentara:

Unknown kaže...

hm, nemam jos niti jedan pigic sa neta. Imam neki oriflame koji ne koristim i neki boga pitaj koliko star krka kozmetika koji isto ne koristim zato sto je star. Mrzim kad mi se to sve nesto rasipa po meni pa nikako da se odlucim poceti koristiti. a ovi s rupicama zvuce prakticno

Anleah kaže...

Ja ni ne znam ni šta je to tačno :D. Rekla bih sjena,a čitam pigmenti.

chmi kaže...

Da, pigmente obično koristim kao sjenila, iako se mogu koristiti na usnama ili obrazima. Žene, ako niste još probale, svakako vam preporučujem pigiće od ove firme, ja sam prezadovoljna. :)

Objavi komentar

Pokreće Blogger.