utorak, 21. veljače 2012.

Meet the Bunch: porijeklo nickova

Ako se pitate zašto se zovemo kako se zovemo evo objašnjenja...

Doriana Gray
Kao i velik broj ljudi nisam znala koji nick da uzmem, a nisam htjela neki u stilu „seksi-mala23“. Pogled mi je pao na knjigu koju sam tada čitala i rođen je moj nick. Slika Doriana Graya mi nije najdraža knjiga btw.

LMC
Kad sam birala nick za LittleMissConfused blog bila sam u fazi LittleMiss(dodaj po želji), ali mi ni jedna nije odgovarala u potpunosti. Jer nisam ni chatterbox, ni sunshine, ni bossy. Al jesam Confused :D I tako je LMC rođena :D

chmi
Obožavam onomatopeje. A u to doba sam obožavala i Zločestu djecu.Sean Connery (aka James Bond) u prvom kadru zatvara vrata i čuje se taj zvuk. Taaaj zvuuuuk. Strgala se prvi put kad sam čula i još uvjek krepavam kad god gledam. Naprosto genijalno, od početka do kraja. Pervan <3  I tako nasta moj nick.

Aleta
Kao prvo, moram reći da umirem od smijeha na povijest nastanka chmiiii nicka :D a što je najbolje, u glavi ga uvijek tako i čitam :o :D
No da, moj nick je zapravo pravo ime koje mi nije bilo suđeno. Moji su se dvoumili između njega i ovog sadašnjeg koji je presudio. :(( Valjda zbog toga mi je Aleta uvijek bilo prelijepo ime i eto mog nicka! :D :))

Girly 
Mrzim ovo :facepalm: . Na forum sam se registrirala daaaavno, no glupi nick nastao je kada sam gledala jednu epizodu seksa i grada i Carrie je nešto rekla da je ona prava girly girl, pa je moj dečko rekao da sam i ja isto :facepalm:. Trebam li nadodati da sam inače strašno nemaštovita kada se radi o smišljanju imena? Guess not. :D

4 komentara:

Junona kaže...

hahahah suosjecam sa girly

Voodoo Blonde kaže...

chmi hahahha. to je kao u onom Star Trek sinkronizaciji :vraaataaa: xD ja sam slušala Hendrixa kad sam pravila blog i "Voodoo Child" mi je bilo pretrivijalno, pa sam prilagodila svojoj pojavi na "Voodoo Blonde".

perfumeorpoison kaže...

daaaa ja sam se isto sjetila :vraaaaa-ta:! a znas ono :gumb:?! buahaha.
moj nick.. ha pa opisuje me, znate kak se kaze da se u malim bocicama krije parfem ili otrov? a i na momente se osjecam bas tak.. u stilu danas sam bas otrovna i zajedljiva i grozna, a drugi dan su mi svi ok i dobra sam si s cijelim svijetom :)

Anonimno kaže...

Pervan <3

S.

Objavi komentar

Pokreće Blogger.