srijeda, 1. veljače 2012.

Femme Fatale Cosmetics

Mineralna sjenila su mi tiha patnja. Nepotrošiva su. Divna su. I traju vječno. Naravno da nisam mogla odoljeti sampleovima od 1$ u kombinaciji s besplatnim shippingom. :D Nisam ih swatchala jer je sample dostatan za nekoliko potreba, ovo je više haul post. 

Daklem, Femme Fatale Cosmetics pigići:


Gornji red su rumenila, dolje su sve sjenila. Jedan sam sample dobila gratis. <3
Vlasnica je ljubazna i pristupačna, kad god dođe do promjene u statusu narudžbe javi. Pigići su stigli u roku od 7 dana s druge strane svijeta. Sampleovi su, kao što rekoh, dostatni za nekoliko korištenja i izvrstan su odabir za početnike ili osobe koje bi voljele malo eksperimentirati s bojama i pritom ne potrošiti puno para.

Pigmenti su fino mljeveni, lako se nanose i blendaju, boje su im intenzivne i trajnost im je odlična. Svakako preporučam. :DTrošite li pigiće? Kupujete li sampleove ili riskirate s full size proizvodima? Koje shopove možete preporučiti?

2 komentara:

FaithFry kaže...

Moji su stigli prošli tjedan, divni su svi. *.* Nisam ih swatchala još, stavila sam slike samo na blog. Danas sam Space Cow sjenilo imala na sebi, evo, još je na meni, ne mrda nikam. I jako ga malo treba, ja sam samo s kistom pobrala po poklopcu od kutijice kaj je ostalo i to je bilo dovoljno za oba oka.

Durica kaže...

Divno izgledaju boje. <3 Prodano! :D

Objavi komentar

Pokreće Blogger.