srijeda, 29. veljače 2012.

Beauty review: Sleek MakeUP paleta Oh so special (+swatchevi)

U ponedjeljak ste upoznali Sunset paletu iz mog objektiva i tipkovnice, a danas je na redu Oh so special. Sa Sunset se još upoznajem, a Oh so special mi je već dobra prijateljica :DOva paleta ima puno više mat sjenila nego Sunset, čak 7.
gornji red (sve slikano na dnevnoj svjetlosti)

nemam pojma zašto je ova slika odlučila ovako stajati :/donji red
Sve sam zapravo recenzirala u prošlom postu, kada sam pisala o Sunset paleti, što se pakiranja, kvalitete, postojanosti tiče, sve je isto.

Evo look koji sam radila sa ovom paletom, već ste ih vidjeli, ali da vas podsjetim :)
Koristila sam bež i smeđe sjenilo3 komentara:

Violet Fairy kaže...

Ma divna je! I ova i Sunset! Voljela bih biti vlasnica jedne takve. Look je odličan! <3

Unknown kaže...

volim tvoje lookove, jednostavni su a veri najs. btw mami me da kupim jos koju ovu paletu vidim da im selleri na ebayu dizu cijenu?! ili sam ja to nesto pogresno vidjela :/ never mind, super su

Anonimno kaže...

Cure, imam jedno pitanje i jaaako bi bila zahvalna ako mi neka od vas možda mogla dati odgovor! Naime, radi se o tome da sam nedavno gledala na njihovoj stranici paletu Oh so special i nakon par dana sam ju odlučila naručiti. Međutim kad sam opet došla na njihovu stranicu i otvorila tu istu paletu tamo više nema slike palete, odnosno stoji opis palete i cijena ali umjesto slike piše "No image available". Zanima me dali to možda znači da tog proizvoda trenutno nema za naručiti ili? Malo me to zbunilo pa sam odustala od narudžbe. A tako bi htjela tu paletu! Ima li tko prijedlog gdje i kako da ju nabavim? Hvala!

Objavi komentar

Pokreće Blogger.