ponedjeljak, 6. veljače 2012.

Beauty review: Morgana Cryptoria

Već sam vam pisala o svom oduševljenju pigmentima koje proizvodi Morgana. Nedavno mi je stigla narudžba koju sam poslala krajem 11. mjeseca (Morgana inače sama radi svoja sjenila i mora se malo čekati na njih, pogotovo kad kupujete za vrijeme sniženja kao što sam ja kupovala).

Moram priznati da sam se iznenadila kad sam otvorila paketić, posudice sa sjenilima su manje no prije, ali im je i cijena bila niža pa je to ok. Iznenadila su me i dva full size free sjenila također. Morgana je super susretljiva, odgovara na sve poruke i na fejsu i na svojoj stranici.


Swatchala sam preko baze (Essence I <3 Stage) koja se nalazi u centru swatcha (dakle 1/4 sjenila je na bazi a 3/4 nije) i vlažnim kistom (brisala sam ga o vlažne maramice prije upotrebe). Kao što vidite, nema neke razlike s bazom ili bez, osim trajnosti na kapcima. Suhim kistom nanešena sjenila su manje intenzivna. Nisam ih swatchala suho nanešene jer ih ne planiram tako nositi.

Da ne duljim, evo swatcheva redom:


Sneaky Seer, Evil Eye Candy
Harbinger, Cronea
 Vampy Voyeur, Bloody Mary
 Creepy Peepers, She Creature
 Underworld, Cryptic
 All Holos Gleam, Zombie Tramp
Koji su vaši favoriti?
Broj komentara: 7:

Iva kaže...

Jesu preko baze swatchevi? Tražim dobru crvenu već sto godina i Bloody Mary mi se čini super u teglici, ali na swatchu kao da je blijeda malo? Kakva je uživo? :)

chmi kaže...

ček, sad ću malo prepraviti post, zaboravila sam napisati neke stvari :) Bloody Mary je cinober crvena, jedva se skida s kože nakon što se nanese :D

perfumeorpoison kaže...

underworld izgleda super!
imam i ja neke nyx pigmente al iskreno lijena sam se bakcat s njima.. :-/

ivuschka kaže...

hardbinder i creepy peepers <3
bloody mary bi bila odlična preko nyx black beana :)

ivuschka kaže...

tak se i meni čini, i onda ih nekad uzmem i sva se raspametim kako je to super stvar, voljam pigmente :D

Lastavitza kaže...

Je li do mene ili se zaista vidi linija swatchanja preko baze i gole kože? Puno ljepša i sjajnija su mi sjenila bez baze, pogotovo prva četiri, nekako su dull preko baze :(

chmi kaže...

da, vidi se :) ne tako jako, ali se vidi :)

Objavi komentar

Pokreće Blogger.