ponedjeljak, 20. veljače 2012.

Beauty review: Max factor lak za nokte Nailfinity

Kričavo crveni lak za nokte, klasika kao i crveni ruž. Prije jedno 5 godina na poklon od prijateljica dobila sam crveni lak za nokte Max factor, 549 red passion. Imala sam ga do prije godinu dana, kada se skorio pa sam poželila novi. Nedavno sam bila pozvana na Dreft fashion week, gdje smo se družili sa Max factorovom vizažisticom, te se u mojoj poklon vrećici našao i dotični lak. Baš sam bila sretna :)
Prije par dana sam napokon nalakirala nokte sa njim, evo slikica, a ispod i recenzija.
Ja sam namazala samo jedan sloj i dobila finu crvenu boju, međutim idući dan već mi se na palcu skinuo jedan dio :/ Mislim da sam trebala staviti još jedan sloj, makar sam mislila da je dovoljan jedan jer sam postigla željenu boju. Inače ne koristim nikakve nadlakove, većinom mi ništa ne pomaže.
Lak je srednje gustoće i solidno mi se brzo suši.
Sam proizvod sadrži 10ml , piše rok trajanja 36 mjeseci od otvaranja. Samim trajanjem nisam baš zadovoljna, mislim da je bolje kada se stave barem dva sloja. Cijenu točnu ne znam pošto sam oba puta lak dobila, no mislim da se kreće oko 50kn.

Jeste probale ove lakove za nokte? Koji je vaš najdraži crveni lak za nokte? :)

3 komentara:

ninocka kaže...

najdrazi crveni lak, Catrice C03-looking sunkissed... kricavo crvena sjajna boja koja se presijava.. slucajno nedavno naletila na njega u Kozmu i zaljubila se u njega, zasjenio je sve moje crvene lakove (kojih ima bar 5) veliki sam hrcak sto se lakova tice.. ne mogu im odoljeti.

Iva kaže...

Uff, Catrice Marilyn & Me mi je najdraži crveni, one šljokice su mi divne. Ali inače nisam tip za crvene lakove, nosim ih samo kad su mi nokti točno određene dužine i oblika za koje mislim da idu uz crveni lak, inače mi ne pašu. :)

anamy007 kaže...

i meni se ovaj odmah sutra guli...

Objavi komentar

Pokreće Blogger.