srijeda, 15. veljače 2012.

Beauty review: L'Ocitane Cherry princess

Već smo vam pisali o L`Occitane Cherry princess kolekciji, a sada donosimo i recenzije. Evo naših dojmova, gela, parfema, melema i kreme za ruke.

Krema za tuširanje (113,60 kn)

Doriana Gray
Moram priznati kako mene vijest o još jednoj Cherry kolekciji nije posebno oduševila, iz jednostavnog razloga jer ne volim voćne mirise (uz iznimku citrus ljeti). Mislila sam kako će ova kolekcija imati miris po umjetnoj trešnji ili višnji, poput lizalice ili sjajila za usne. Sva sreća da sam se prevarila! Ova krema za tuširanje ima blagi cvjetni miris, a trešnja se gotovo ni ne osjeti.

Pakirana je u bočicu u obliku prizme s paralelogramom kao bazom (natjecanja iz matematike proviruju iz mene), a na površini pakiranja su otisnute grančice. Otvara se pritiskom na čep, što jamči lako zatvaranje. Pakiranju dajem 5+ jer sam tipično žensko koje ne može odoljeti pakiranju.
Krema za tuširanje nije guste teksture kao što sam očekivala, a u sebi krije male svjetlucave čestice (sedef). Taj sjaj se ne zdržava na koži i vjerujem kako ima sam dekorativnu svrhu. U mom slučaju, krema se ne pjeni pretjerano, ne isušuje i ostavlja kratkotrajan blag miris koji odmah iščezne ako imate neki jači miris u kremi za tijelo. Iako ne isušuje, mojoj dehidriranoj koži je nužna dodatna doza vlage i hranjivih elemenata pa je mazanje nužno.

LMC

Sad kad je Do počela sa stilom (bočicu u obliku prizme s paralelogramom kao bazom - REALLY? :D), voljela bih se nadovezati svojim mišljenjem o parfemu.

(Voljela bih se nadovezati? Krisuse, ko da pišem seminar :D)Jako volim L'Occitane parfeme i zarazila sam neke od najboljih frendica njima (R. I'm lookin @ you ;)). Najdraži ikad mi je 4 ruže, a odmah uz bok mu je onaj prvi Božur. Prema ovome vjerojatno odmah možete zaključiti kako volim lagane, cvjetne mirise i ovaj je upravo takav.Kad sam vidjela da je u pitanju trešnja očekivanja su mi bila podvojena jer L'Occitaneova oriđiđi Trešnja ima u sebi neku oštru notu koja mi baš do kraja i ne paše, ali u Cherry Princess liniji nema ni traga toj težini, već ju je zamijenila neka ugodna topla nota.

Kao ni ostali njihovi parfemi ni ovaj nije pretjerano postojan, barem ga ja ne osjećam na sebi (iako ljudi koje sam tjerala da me mirišu kažu da se osjeti :D), ali sam ga i navečer mogla lagano osjetiti na kosi i odjeći.

Da ne duljim previše jer ja s L'Occitaneom definitivno nisam objektivna - divan, divan parfem ako volite lepršave cvjetne mirise koji odmah na prvu asociraju na rano proljeće, travanjsko sunce i balonere <3

Girly
Ja sam na testiranje dobila kremu za ruke iz kolekcije Cherry princess. Inače, pakiranje sadrži 30 ml proizvoda, što se tiče pakiranja, standardna L`Occitane tubica, efektno a jednostavno pakiranje.


Što se tiče gustoće, ova krema nije pregusta, ja inače volim gušće, masnije i u principu više očekujem od takvih krema, pa me iznenadilo kako je ove kreme potrebno stvarno malo da namažete obje ruke. Lako se razmazuje, brzo upija i ostavlja svoj krasan miris prilično dugo vremena.Inače mi brzo pucaju ruke od hladnoće pa mi je krema za ruke nezaobilazna njega, tako da su mi sada ruke koliko toliko u ok stanju, no ipak ih je potrebno par puta namazati. Krema fino hrani ruke i vlaži ih, nemam zaista nikakvih zamjerki. Koristim kremu nakon izlaska van i navečer prije spavanja i po potrebi još. Cijena ove kreme je 53,10kn što možda je visoku u usporedbi sa drugim kremama, ali nema minusa i ima predivan miris. Kad je potrošim idem po još :D


chmi

Melem parfem Cherry Princess je sretno udomljen u mojoj torbici. Moram priznati da nije postojan, ali nakon što sam pročitala na L'Occitaneovoj službenoj stranici sljedeće: "Cvjetno voćni miris Cherry Princess sadržan je u ovom bezalkoholnom balzamu koji je idealan za torbicu kako biste osvježili miris kroz dan." skontala sam da se trebam tu i tamo namazati tijekom dana (ovo mi je prvi parfem u tom stanju, nemojte mi zamjeriti). :zubo: Miris je divan, cvijetni; očekivala sam baš miris trešnje, ali ovdje se radi više o mirisu trešnjinog cvata. Miris nije težak, osjeti se, ali ne vrijeđa nozdrve svojim intenzitetom što mi se jako svidjelo.

Melem dolazi u praktičnom pakiranju od 10 grama, cijena mu je 68,20 kn. S obzirom na cijenu i kakvoću, vjerujem da ću si isprobati još koji L'Occitaneov parfem u balzamu.


Jeste li već zgrabili nešto iz ove kolekcije? :)

Podsjećamo vas da L`Occitane ponuda sa popustima još vrijedi :)

Nema komentara:

Objavi komentar

Pokreće Blogger.