srijeda, 15. veljače 2012.

Beauty review: E.L.F kistovi za šminkanje

Već smo puno pisali o E:.L.F kozmetici, sada su na redu kistovi, Doriana je već spominjala neke, a evo i moje kolekcije.
Volim E.L.F kistove jer su mi odlični, ali i povoljni, pogotvo jer E.L.F stalno nudi neke akcije ili free shipping.

Evo mojih kistova


Počnimo od bijelih kistova, oni su iz klasične linije, prvo sam kupovala njih, pa sam otkrila ove crne, iz studio linije.

Defining eye brush, 1,5 funta. Ovaj kist je dosta mekan tako da meni nije baš najbolje riješenje za obrubljivanje očiju, rijetko ga koristim. Ne preporučam.
Smudge eye sponge 1,5 funta. Služi za razmazivanje sjenila, olovke. Nije za koristiti sa svim proizvodima, znao mi je pošteno zgrebati oči. Ne preporučam.


Prije ovoga sam bila kupila i kist za blendanje iz ove linije. Na kraju sam ga poklonila jer mi je bio preoštar. Više ne kupujem kistove iz ove linije, potpuno sam prešla na studio liniju. Kistovi iz ove linije su mi se i često izvlačili, tj njihove drške ili su bili klimavi :/


Studio linija

Powder brush 3,5 funte. Ova kist sam dobila od jedne drage forumašice :) Jako sam zadovoljna sa njime. Koristim ga za puder u kamenu, jako dobro pokupi puder i nanosi ga na lice. Čvrst je i nema ni premekane ni prečvrste dlake. Dlake ne ispadaju, ponovno bi ga kupila i preporučam :)
Complexion brush 3,5 funte, multifunkcionalni kist, ja sam ga prvo koristila za nanošenje pudera u kamenu, ali ipak mi nije ni probližno dobar za to kao ovaj gornji. Njega sada koristim za nanošenje pudera za matiranje i za to mi fino služi. Dobar kist, ali ne koristim ga toliko, mogu i bez njega.
Blush brush 3,5 funte Odličan kist za nanošenje rumenila, svi ovi kistovi su iste mekoće i većina ih odlično funkcionira. Ovo je jedan od moja tri omiljena iz ove linije. Većinom su mi svi kistovi preveliki na nanošenje rumenila, ovaj je taman! Svakako preporučam :) Ovak kist se malo olabavio od drške, ali imam ga preko godinu dana, malo sam ga pričvrstila pa je sada ok, no morala sma nabaviti još jedan, neka se nađe :D
Eyeshadow "C" brush, 3,5 funti. Odličan kist za nanošenje sjenila. Odlično kupi sjenilo, nema nepopunjenih rupa na kapcima, svakako preporučujem :)
Contour brush 3,5 funte Evo i mog najdražeg E.L.F kista. Zgodan je za nanošenje sjenila, ali najviše ga koristim za blendanje. Zgodan je jer je dosta mali, sama glava kista, pa se sa njime da dobro manevrirati. Odličan kist za blendanje , preporuka :)
Na E.L.F-u kažu za ove kistove da su antibakterijski, oni jesu sintetički. Kistovi su svi podjednake dužine i debljine (ovi za lice su jedne debljine a ovi za oči druge), lako se sa njima radi, povoljni su i preporučam ih.

Kistove perem jednom tjedno jer stvarno ne stignem čišće, ali za svaki dan nakon korištenja koristim sredstvo od E.L.F-a.Jeste probali koje od ovih kistova? Kakvi su vaši dojmovi? :)2 komentara:

perfumeorpoison kaže...

taman sam ovaj cas oprala svoje elf kistice-koja slucajnost! :) ja sam skrta pa zasad kupujem ove bijele, imam ih masu, po nekoliko ovih za sjenila svih vrsta i dobro mi funkcioniraju al me kopka ta studio linija, cim kapnu neke pare cu si narucit nove kistove i taj cleanser. inace obozavam njihov stippling brush za nanosenje mousse pudera i fan brush da micanje fallouta!! preporucam ih jako jako :)

Andy kaže...

Hvala ti, idem ih škicnuti :)
Inače imaju oni stalno te free shippinge, pa se isplati, a oko Božića i Nove su imali po 30 i 40% off pa se stvarno isplatilo. Znatno su bolji nego ovi iz bijele, barem meni. Još škicam sada one bamboo kistove, sline mi cure na njih :Sliiin: :D

Objavi komentar

Pokreće Blogger.