ponedjeljak, 13. veljače 2012.

Beauty review: China glaze lak za nokte

Nedavno sam na poklon dobila jedan China glaze lak za nokte. Moram priznati da je to moj prvi. Inače nisam neki frik za lakove za nokte, moji dometi sa lakom za nokte su jednobojni, jednobojni sa jednim flakeyjem kojeg imam i jednobojni sa kreklom :D Zapravo ni ne lakiram često nokte jer sam lijena. Ne mogu podnijeti kada mi se okrhne lak, a ne volim ga popravljati, znam da je "rupa" ispod :D Lak mi se zapravo prilično brzo skida, mala je razlika među svim markama koje sam imala prilike isprobati. Prvo odu kažiprsti, zapravo tamo se najviše "troši", tako da sam lijena stalno ga mijenjati.

Kako bilo, ovom sam se laku jako razveselila, posebice boji :) Dobila sam onaj sa imenom (993) city siren i baš sam takvu crvenu tražila. No ajmo na sličke i recenziju.

Nisam se ranije nešto informirala o ovim lakovima, pa me tako iznenadio kad sam vidjela koliki je :)
U pakiranju ćete dobiti 14ml proizvoda, bočica je klasično staklena, čep je crni, plastični. Ja nisam neki poznavatelj lakova pa što se tiče četkice, reći ću da ima klasičnu četkicu, na kakve sam navikla.


Fino je gust, bit će vam dovoljan jedan sloj da postignete lijepu, bogatu boju.
Što se same boje tiče, ova boja svakako je uočljiva, ali nikako napadna, na rukama ćete imati jednu finu, duboku crvenu. Meni je stvarno prekrasna.
Što se tiče sušenja, ne suši se ekstra brzo, malo će vam trebati stpljenja, no mislim da to nije nikakav problem. Kada je riječ o postojanosti, čak i na mojim groznim noktima, ovaj lak je prilično postojan. Samo uzmite u obzir moje stanje noktiju koje sam vam opisala prije, na kažiprstu je ostao 3 dana. Već vidim da će ovo biti veliko prijateljstvo <3


Imate li China glaze lakove? Kakvi su vaši dojmovi? :)

Broj komentara: 7:

lila17 kaže...

Isprobala sam nijansu below deck, čine mi se super, mislim da su prodavaniji od opija

isprobaj ruby plumps

nail crazy kaže...

imam neke njihove lakiće i sasvim su pristojne kvalitete :-D

Andy kaže...

Krasna nijansa, išla sam guglat :D Što se tiče ruby pumps, evo baš je i cura na fejsu napisala da ju ima, krasna <3

Što se opija tiče, nisam nikada probala, ali nisam bila previše ni zagrijana nikada :)

Andy kaže...

Neke, jel, baš me zanima koliko hehe :D

Lendoxia kaže...

nazalost nemam, ali ih imam milijun na wishlisti ^_^

Unknown kaže...

Imam dva China glaze laka (Ruby pumps i Emerald sparkle) i skroz sam s njima zadovoljna :) Voljela bi imat još koji :)

Voodoo Blonde kaže...

imam ih malo kod sebe a puno na wishlisti :D najdraži ikad! imaju velik izbor boja, pristojnu militražu, nisu preskupi ak znaš dobrog sellera na eBayu, četkica super. ma sve..

Objavi komentar

Pokreće Blogger.