četvrtak, 12. siječnja 2012.

Preporuka za film: Limitless

Odavno namjeravam pogledati ovaj film, no nisam imala nikakva očekivanja od njega pa mi se nije ni žurilo. Međutim, neku večer iz dosade sam se odlučila pogledati. Već sam ranije čula dobre stvari o njemu.
Volim filmove koje imaju neke nove ideje, ova mi se pogotovo svidjela. Zamislite da sa jednom tableticom možete znati sve, ajmo na jednostavnije stvari, da vidite odjednom bistro sve, možete se sjetiti svake stvari koju ste u životu pročitali, čuli, vidjeli i povezati je. Ili jednostavno, da jasno vidite riješenje nekog problema. E, o tome se radi ovdje. Film je dakle Limitless, iz 2011., glavni glumac je Bradley Cooper, o kojem inače nemam neko posebno mišljenje, nisam čak bila ni oduševljena kada sam ga vidjela u filmu, ali me ugodno iznenadio u ovoj ulozi.


Na početku klošar, pisac, solo, koji pokušava dobiti inspiraciju za knjigu, nema za stanarinu, prekinuo je sa curom, zapušten je i neobrijan, i u svom tom shitu sretne brata od bivše žene, još mu je i to trebalo, no tu se sve okreće. Dočepa se te tabletice, koju skoro ne odluči ni uzeti a onda WOW, sve vidi bistro, sve je tako lako, glatko ide, a dobije i inspiraciju. Onda vidi da bez toga više ne ide i vraća se po još. Sve u svemu, sada tu počinje zaplet. Meni se osobno svidio film, neke stvari ne bi mogla sama zamisliti, pa mi je onda takve filmove gušt gledati, kao i npr. The island. Kako bilo, svakako vam preporučam, sigurna sam da vam neće biti dosadan, a vrlo sam zadovoljna i kako je Bradley Cooper odigrao svoju ulogu, neću više imati predrasude prema filmovima sa njim :D

Evo vam trailer

Jeste vi već možda pogledali ovaj film, kakav vam je bio? :)


Broj komentara: 8:

Anonimno kaže...

Odličan film, još sam ga kupila u Konzumu za 15-20 kn.

Iva kaže...

Dobro da si me sjetila na ovaj film, još sam davno vidila trailer i mislila ga pogledat, ali naravno da sam zaboravila, baš bi ovaj vikend mogla :)

Lendoxia kaže...

i ja sam bila skepticna za coopera, jer mi inace nije nesto, ali ovdje je stvarno jako dobro odradio ulogu, tematika i film opcenito su mi se svidjeli, tako da definitivno preporuka i od mene

Anonimno kaže...

zainteresirala si me!
upravo skidam!

h.i.i.

Jelsy007 kaže...

Film je odličan, svakako ga vrijedi pogledati :)

Boky kaže...

Film je ZAKON! Preporuke veeelike ;D

Lalica kaže...

Pogledala, odličan film!

Marinica kaže...

Gledala sam nedavno film i baš mi se svidio. Zanimljiva radnja i super glumac :)

Objavi komentar

Pokreće Blogger.