ponedjeljak, 2. siječnja 2012.

Moj novogodišnji make up look

Tresla se brda, rodio se miš. Tako nekako zvuči opis moj novogodišnjeg looka, jer tolike sam ideja imala, a na kraju sam imala samo 10tak min da se našminkam. Cijeli dan sam imala konačne pripreme jer su mi dolazili ljudi na doček, a poslijepodne su mi došle tri prijateljice sa faksa da ih našminkam. To se na kraju razdužilo, ali nimalo ne žalim. Morala odgoditi dolazak ekipe za pola sata, tako  da je ispalo kako je ispalo. Na kraju je bilo jednostavno, a dobila sam komplimente, pa se nadam da je bilo i efektno :DKoristila sam NYX smokey eyes paletu, crno sjenilo, Catrice gel liner, maskara Essence  I love extreme, na usnama je lipstain, a rumenilo je Bourjois 34.

Broj komentara: 6:

Anonimno kaže...

sori, ja nikako ne mogu probaviti tamna usta na tebi, nhf!
mislim, imam isti problem, svjetloput(en)ost :D i nježne crte lica, i meni to ne šljaka i točka :zubo:

meni je isto ostalo 10ak minuta za novogodišnji mejk ap, ekipa se skupljala kod nas pa smo poslije išli dalje, ali svi su došli ranije od dogovorenog, dočekivala sam ih u bademantlu, jbg.

taj dan sam si kupila make up factory sjenilo http://www.google.com/imgres?q=make+up+factory+shadows&hl=en&client=firefox-a&hs=VGq&sa=X&rls=org.mozilla:en-GB:official&biw=1280&bih=637&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=uChjG4yEn2rJ3M:&imgrefurl=http://www.beautyaddict.net/make-up-factory-glam-appeal-collection-for-holiday-2011/&docid=Jnb_iBIqwbMLZM&imgurl=http://i179.photobucket.com/albums/w320/vmelkic/Kolekcije/Holiday2011/LuxMetallicEyeShadow_No24.jpg&w=606&h=606&ei=7h0CT5iVNM3XsgaLwaXqDw&zoom=1&iact=hc&vpx=116&vpy=291&dur=1610&hovh=225&hovw=225&tx=148&ty=107&sig=114816548276190714407&page=1&tbnh=136&tbnw=136&start=0&ndsp=18&ved=1t:429,r:6,s:0
i uz puno gel linera, to je bio pun pogodak!

hejterica i.i.

Anonimno kaže...

điz, kako sam uspjela sje.at linak, sori :D

h.i.i.

Andy kaže...

koliki link :D uspjela sam ga čak kopirati :D
nema frke, vjerovatno ti na meni ne stoji jer si i sama, kako kažeš, svjetloputa i nježnijih crta lica, pa nas tako povezuješ :) ni sama nisam koristila išta osim svih živih nijansi roskaste na ustima do nedavno, no moram priznat da ti je to jedno od najdražih otkrića ove godine :))
trebalo mi je dugo da se naviknem, no sada često eksperimentiram sa tamnijim ruževima, a ovaj mi je favorit :)

Anonimno kaže...

meni je bas ovaj ruz pun pogodak! veliki lajk:)

Anonimno kaže...

ma imam i ja par tamnijih ruževa, samo što ih jako štedljivo nanosim, kistićem, i još utapkam prstićima :D
koraljne i roskaste i nudaste nanosim puno obilnije, jer se osjećam sigurnije s njima i mislim da mi bolje stoje!
super da si uspjela kopirati link, ja sam zaljubljena u to sjenilo, predobro je ;)

h.i.i.

Dee kaže...

look je bio apsolutno divan predivan. <3

i frizura <3

Objavi komentar

Pokreće Blogger.