utorak, 24. siječnja 2012.

Meet the Bunch: Najslušanija pjesma - trenutno :)Aleta

Iako ga do sada nisam nikada slušala i nije moj tip muzike, zadnjih dana mi je stalno u uhu ovaj pjesmuljak :) James Morrison - I Won't Let You Go :o Pretpostavljam da će mi dosaditi jako brzo :D
chmi

Puno toga mi se vrti u zadnje vrijeme, od srednjovjekovne sakralne glazbe preko južnjačkog hard rocka do progresivaca, no ova pjesma definitivno iskače. Redovito stisnem repeat nekoliko puta i padnem u trans na neko vrijeme. Neki tvrde da je ripoff pjesme Secret Gardena - Nocturne, i zaista, ima velikih sličnosti, ali ova "verzija" mi je milijun puta bolja/draža/emotivnija/dopunite sami dalje :) (klikče na "originalče")
Dee

Slušam ju konstantno otkad sam pogledala 10. epizodu Persons of interest gdje se na kraju epizode sasvim fantastično uklopila ova divna depresivna :want to kill myself this very moment because it's so fucking sad and beautiful: pjesma i usput mi otkrila da mi je serija nekako odjednom i neočekivano ipak totalno fantastična, da je bromance glavnih likova divan, da želim još epizoda i da je Jim Caviezel totalno fuckable. (klikče na spojleristični video)
UNKLE feat. Ian Astbury (of The Cult) - When Things Explode:Durica

Ovu pjesmu sam čula na jukeboxu u kvartovskoj birtiji i zarazila se. Već je tjedan dana na repeatu i ne znam koliko će opsesija potrajati ovaj put.
Daklem, Iced Earth i Watching over me. (tu mi je stvar dragi snimio prije 8 godina na mix CD koji mi je poklonio na prvom susretu <3<3<3<3 chmi)


Girly

Volim kad dodam nove-stare pjesme na MP3 pa ju onda slušam neprestano, trenutno je to od Florence and the machine. You got the love, baš me diže :)


LMC

Radim na dva mjesta, vrijeme je rokova i na "krajmjeseca" budžetu sam. Ali još uvijek mi je dovoljno samo čuti ovu stvar tamo oko 9, na putu doma kroz parkić i popiti malo jaču kavu da uspijem odraditi bar 75% planiranog seminara. Osim blog postova, to radim u 7 ujutro prije nego što se otrčim tuširat :D


Doriana Gray

"In the Mood" by Glenn Miller. Razlog tome je jednostavan - nedavni koncert Glenn Miller Orchestra u Lisinkom na koji sam išla zajedno s par fendova i svim penzionerima grada Zagreba :)
Koja je vaša trenutačno najslušanija pjesma? :)

izvori slika: 1, 2

Broj komentara: 6:

Anatomica kaže...

iced earth awwwww <3

Lastavitza kaže...

Aleta, I totally understand you :D
Divna pjesma!

ja ovo slušam:
http://www.youtube.com/watch?v=RtBbinpK5XI&ob=av2e

Maja kaže...

ja trenutno slušam ovu <3

http://www.youtube.com/watch?v=-irc_x39Esg

Anonimno kaže...

Hvala za prijedloge, taman tražim sth new. Watching over me... koliko sam se samo puta na nju rasplakala, kad sam ju čula uživo ridala sam kao kišna godina...
moj trenutni favorit:
http://www.youtube.com/watch?v=O3keutIG4SA

Aleta kaže...

aaaaa odličan izbor <3 vidimo se na koncertu? :)

Lendoxia kaže...

Durica <3 Jedno vrijeme isto prije nekih davnih sedam osam godina je i kod mene bila na repeatu. Trenutno pjesma koja od mene dobiva najvise paznje je Adastra-Nabujala rijeka

Objavi komentar

Pokreće Blogger.