ponedjeljak, 16. siječnja 2012.

Haljine sa Zlatnih globusa 2012.


Dakle, dodijeljeni su Zlatni globusi za proteklu godinu. Pobjednike možete saznati svuda, što je totalno nezanimljivo, a sve o haljinama možete naći kod nas :D

Svaka zvijezda ima svoj stil, ali mora se priznati da neke imaju više, a neke manje ukusa. Moj osobni favorit je prekokrasna Emma Stone u Lanvinu boje vina. Emma je i inače moj girl crush, jer obožavam njen make up, frizure i stil, pa mi je sve toplo oko srca kad je gledam u ovoj divoti.


Angelina Jolie drugu godinu za redom nosi Atelier Versace. Nakon prošlogodišnje "Dinastija" haljine, odlučila se za bijelu haljinu, drapiranu na boku s koraljnim detaljima. Nije loše, ali IMHO, zelena je bila bolja. Ovdje mi gornji i donji dio djeluju lagano nepovezano.


Evan Rachel Wood je natjerala Gucci da za nju ubiju malu sirenu i pauna te od njih naprave haljinu :rofl: Da mi netko opisuje haljinu, mislila bi da je mnogo ružnija nego što uistinu jest. :D

Julianna Margulies je nosila mauve Naeem Khana koji me oduševio krojem, ali ne i bojom.


Kate Beckinsale je izbacila cicke u haljini Roberta Cavallija (a što se drugo može u Cavalli haljini). Iako mi je Kate apsolutno predivna u svemu i uvijek ima super frizure, mislim da joj je ova haljina u gornjem dijelu malo premala, pa joj frendice žele iskočiti van.


Draga Kate Winslet, jako te volim. Zbilja. Jedna si mi od najdražih. Ono što ne volim je što se pobabljuješ. Biti ponekad babac kako bi se izbjegao kič je ok. Ali za boga miloga! Bijeli donji dio i crni gornji nisu dobra kombinacija za cure s bokovima kao što smo nas dvije. Kamo sreće da je obrnula boje.


Rooney Mara je nosila crnu Ninu Ricci i čini mi se kako se u njoj nije najbolje snašla. Nekako mi je ova haljina više za rasne žene, a ne za nju.


I za kraj... Tilda Swinton u Haideru Ackermannu! Tilda je poseban i može nositi sve i najgore kombinacije, a i dalje biti "modno uvjerljiva". Apsolutno divna, iako mi ja ubacila drugu boju u igru...
Čija haljina vas je oduševila?

by Doriana Gray
Foto: Stylebistro

Broj komentara: 7:

Kruska kaže...

Od ovih ovdje, definitivno tilda bez obzira na boju <3

petra kaže...

Emma Stone je bila prekrasna, najljepša od svih :D <3
Tildu ne volim, plaši me njezina jezivo blijeda put, uvijek žmirim kad netko stavi nenu sliku :/

Voodoo Blonde kaže...

Emma najbolja, fkt. Rooney mi je zakon u novom izdanju, al ova haljina joj ne paše. Tilda mi je zakon :D trebala je malo jači makeup, al ajd ona fura svoj "babin lancun lice" stil.

Lendoxia kaže...

Ja sam se u haljinu od Sarah Michelle Gellar totalno zaljubila, od ovdje navedenih Emma Stone :D

Doriana Gray kaže...

Jelda je Emma zakon? :girlcrush:

Katrin kaže...

Kate je moj favorit i Evan Rachel

Anonimno kaže...

Emma krasna ♥ A Kate W. stvarno volim, ali se slažem da se često "nagrdi" izborom haljnina -.-"

Objavi komentar

Pokreće Blogger.