ponedjeljak, 23. siječnja 2012.

Beauty review: ulja za lice/kosu/tijelo

Uzela sam ovaj trio ulja nedavno u Bipi:


Čičak ulje za kosu
Oko 26 kn, 50 ml
Namjena: za masažu vlasišta, kod suhe peruti i ispadanja kose. Koristi se 1 do 2 puta tjedno.

Badem ulje za lice i tijelo
Oko 20 kn, 50 ml
Namjena: njega dječje i izrazito suhe i osjetljive kože.

Orah ulje za kosu
Oko 21 kn, 50 ml
Namjena: njega tamnije nijansirane kose, sprječava pucanje kose.

Čičkovo ulje za kosu koristim zadnja 2 tjedna i mogu reći da mi kosa manje otpada sudeći po količini krepane kose koju vadim iz kade nakon pranja. Nisam dobila perut niti mi općenito iritira skalp pa ću ga vjerojatno i dalje koristiti.

Bademovo ulje koristim već jako dugo. Od prije imam ono Afroditino za skidanje šminke koje sam koristila za okoloočnu njegu jer mi je izazivalo reakciju kad bih ga po cijeloj faci koristila. Kako mu se bliži opasno i rok trajanja, počela sam ga mrljati i po vrhovima kose kao pakung večer prije pranja kose. Bila sam zadovoljna njegovim učinkom na okoloočno područje pa sam si uzela ovu malu piksicu posebno za to.

Orahovo ulje još nije došlo na red, čekam da potrošim Afroditino bademovo ulje, ali pretpostavljam da će biti ok za pakunge.Koristite li vi ulja? Imate li kakvu preporuku?
Broj komentara: 5:

anamy007 kaže...

ricinusovo protiv ispadanja kose cini cuda

lila17 kaže...

podržavam ricinusovo ulje i mažem si kosu s njim, i kopriva je dobra prtiv opadanja

principessa kaže...

ricinusovo ulje na trepavice, maslinovim čistim naslage maskare, bademovim mažem ruke prije spavanja. volim da se trackam :)

Voodoo Blonde kaže...

obožavam maslinovo ulje, u svemu - i kozmetici i klopi ;) ono mi se pokazalo najboljim za njegu moje kože. stavim ga obilato na kosu, operem i kosa mi je meeeekana. ne radim to često kao prije al bih mogla uskoro sad kad sam se sjetila kak je dobro!

_arwen69 kaže...

također maslinovo.namažem si cijeli rep i onda operem i pri pranju stavim ulja na tjeme da mi se ne peruta.piling za lice s maslinovim i šećerom.ma stvanro ga koristim od glave do pete. :)

Objavi komentar

Pokreće Blogger.