ponedjeljak, 30. siječnja 2012.

Beauty review - Afrodita Oil Control

chmi

Neko sam vrijeme u potrazi za kremom koja bi odgovarala mom tipu kože (mješovita koža) i koja bi mogla poslužiti kao podloga za makeup s obzirom da mi Diadermine krema ne funkcionira dobro s Illamasquinim tekućim puderima.
Ova me krema privukla zbog naziva i hrpe obećanja napisanih na kutijici. :zubo:
Koristim je zadnjih tjedan dana i zaista moram priznati da su mi pore manje i lice čišće. Krema je lagana, brzo se upija, fino miriši i dobro hrani kožu.


Uz nju sam kupila i masku iz te linije. Dolazi u pakiranju namjenjenom za 2 korištenja, no može se rasporediti bez problema na 4 korištenja. Prozirna je i vrlo rijetka, lako se nanosi kistom, morate ju držati na faci 20 min (da, 20 min!).
Maska mi nije loša, ali nije ni ništa revolucionarno. Ovih 20 minuta joj je veliki minus i zato ću se ipak držati Garnierove Pure maske kojoj treba samo 3 minute. Afroditinu ću koristiti jednom mjesečno kad imam veliki remont u kupatilu.Zaključak:
kremu sigurno kupujem opet!

Girly

Ja sam također kupila kremu i masku iz ove kolekcije, ali i serum. O serumu i kremi ću jedan drugi put, a ovaj put ću vam napisati o maski. Inače imam mješovitu kožu, no čelo mi se jako sjaji, nakon par sati mi se zasjaji ispod pudera, najčešće ne prođu niti 2 sata. Inače koristim Garnier Pure plavu masku, o kojoj smo sve pisale i nemam razloga mijenjati, no kad sam već uzela dva proizvoda iz ove kolekcije, onda sam uzela i dva pakiranja maski.


Kako je Chmi rekla, maska je rijetka, što me jako iznenadilo, kao i vrijeme koliko se mora držati. Inače nešto drugo radim dok držim masku na licu, ali 20minuta je previše za nešto na licu, barem meni. Nakon korištenja ne vidim nikakve promjene, lice je glatko, ali to bi bilo to. Čak niti neko matiranje ne dobivam, tako da se sigurno neću opet vratiti po ovu masku.

4 komentara:

Anonimno kaže...

koja je cijena kreme? :)

chmi kaže...

oko 40kn, bacila sam račun pa nisam sigurna :)

Anonimno kaže...

hvala ;)

Beauty break by Ana kaže...

Mene je maska pekla, serum mi je dobar, ali nije baš dovoljno hidratantan za ovo doba. Mislim da je ova linija više ljetna nego zimska. Ali serum odlično prividno poboljša kožu, to mu se mora priznati.

Objavi komentar

Pokreće Blogger.